Ristede hasselnødder er ultra nemme at lavet og så smager de virkelig fantastisk.
Hasselnøddernes smag ændres markant når de ristes, de får en varm smag af nougat, og personligt synes jeg de smager meget bedre og af meget mere, og så bliver de lækre sprøde.

Ristede hasselnødder
Ingredienser
200 g hasselnødder
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 200 grader almindelig ovn.
- Fordel 200 hasselnødder på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag nødderne midten i ovnen i ca. 10 minutter, - vend gerne en enkelt gang undervejs.
- Lad nødderne køle af på bagepladen og fjern derefter de løsnede skaller ved at gnubbe dem i et viskestykke.
- Opbevares i en lufttæt beholder.
Noter
De kan også varmt anbefales at bruges i en gang syltede nødder, hvor den ristede smag virkelig kommer til sin rette.


Pingback: Nutellapizza - Opskrift på dessertpizza med chokolade