Ristede hasselnødder - Opskrift på ovn ristede hasselnødder

Ristede hasselnødder

Ristede hasselnødder er ultra nemme at lavet og så smager de virkelig fantastisk.
Hasselnøddernes smag ændres markant når de ristes, de får en varm smag af nougat, og personligt synes jeg de smager meget bedre og af meget mere, og så bliver de lækre sprøde.

Ristede hasselnødder

By Dianna Brinch
Tid: 10

Opskrift på ristede hasselnødder

Ingredienser

  • 200 g hasselnødder

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 200 grader almindelig ovn.

2

Fordel 200 hasselnødder på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag nødderne midten i ovnen i ca. 10 minutter, - vend gerne en enkelt gang under vejs.

3

Lad nødderne køle af på bagepladen og fjern derefter de løsnede skaller ved at gnubbe dem i et viskestykke.

4

Opbevares i en lufttæt beholder.

Noter

Ristede hasselnødder smager fantastisk i både salater, i brød, ovenpå yoghurt og smoothie bowls. De kan også varmt anbefales at bruges i en gang syltede nødder, hvor den ristede smag virkelig kommer til sin rette.

Ristede hasselnødder - Opskrift på ovn ristede hasselnødder
Ristede hasselnødder – Opskrift på ovn ristede hasselnødder

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*