Syltede nødder med honning, appelsin og kanel
Lækre syltede nødder, fyldt med dejlig smag - perfekt til ostebordet.

Syltedenødder, – de er jo nærmest uundværlige på et ostebord. De er super nemme at lave, meget billigere end dem du køber færdiglavet, og så smager de bare forbandet godt altså.
Disse er lavet med en blanding af honning og sirup, – appelsin, vanilje og kanel, en skøn kombination med masser af smag.
Opbevar dem på køl i et skoldet sylteglas, – de kan holde sig i evigheder.

Syltede nødder med honning, appelsin og kanel
Lækre syltede nødder, fyldt med dejlig smag – perfekt til ostebordet.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalpersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Skyld nødderne i kogende vand og lad dem dryppe godt af i en sigte.
- Hæld honning, sirup og appelsinsaft i en gryde samme med kornene af vaniljestangen, den tomme vaniljestang og kanelstænger og kog op.
- Skru ned for blusset, tilsæt nødderne og lad dem simre ved middel varme i ca. 8-10 minutter. Hold hele tiden øje, lagen koger let over. Den skal boble, men naturligvis ikke koge over – så skal du skrue ned for blusset.
- Hæld det hele på et skoldet sylteglas, og opbevar dem på køl til de skal serveres. Lagen tykner, – så tag dig ikke af den ser tynd ud. Koges lagen for længe vil den blive til den klistrede side, – i det tilfælde skal du blot tage nødderne ud af køleskabet 1/2 time inden de skal servers.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.


Den smager godt, men jeg synes min kage blev lidt tynd. Kan den koges ind igen?
Hej Sally
Du kan sagtens koge den mere ind/koge den ind igen. Man skal lige lære konsistensen at kende, for den skal have lidt mere end man umiddelbart tror 🙂
Men koges den for meget ind, bliver den også ret fast, så det er lige en balance 🙂
Dbh Dianna
Kh Dianna
Så lige at et lillebitte glas valnødder kostede 56 kr så tænkte, dem kan jeg måske selv lave
Og nøjjjjj de blev gode. Vildt gode faktisk så nu behøver jeg aldrig købe dem igen til det hvide ud af øjnene. De skal bruges til et ostebord i morgen. Tusind tak for en skøn og nem opskrift. ❤️
Hejsa
Man kan nemlig lave dem så meget billigere (og bedre) selv:)
Tak for de søde ord:)
Kh Dianna
Fantastisk opskrift.
Nu behøver jeg aldrig købe de små dyre glas igen
Hej Bettina
Ej hvor dejligt at høre – tak for skøn feedback:)
Du skal næsten prøve mine portvinsrosiner også – fantastiske til oste og desserter:)
Kh Dianna