Stegte padron peber - Opskrift på Pimiento de Padrón

Stegte padron peber – Pimiento de Padrón

Stegte padron peber - Pimiento de Padrón
Opskrift på stegte padron peber med olie og salt, - perfekt til tapasbordet eller som snack.
Stegte padron peber - Opskrift på Pimiento de Padrón

Nem og virkelig lækker spansk tapas ret, – perfekt som en snack, tilbehør til aftensmaden eller på tapas bordet.
De kan steges på en pande eller du kan grille dem på en stegeflade på grillen, – smager vidunderligt og kan laves på ingen tid.
Padron peber, som er en slags peberfrugt, blev for alvor populær i de danske køkkener for nogle år siden, – og man forstår altså virkelig godt hvorfor.
Padron peber er ikke stærke, og du kan sagtens spise kernerne også. Prøv også denne version med hvidløg og chili.

Stegte padron peber - Opskrift på Pimiento de Padrón

Stegte padron peber - Pimiento de Padrón

Opskrift på stegte padron peber med olie og salt, - perfekt til tapasbordet eller som snack.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 5 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 10 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 300 g

    padron peber

  • 2 spsk

    olivenolie

  • Flagesalt

Sådan gør du

  • Skyld peberfrugterne grundigt og tør med med et viskestykke.
  • Varm olien op på en pande ved høj varme.
  • Steg dine padron peber ved høj varme, - du vil opleve at overfladen bobler op, ligesom når du griller peberfrugt. Steg dem til de har fået en let brændt overflade på begge sider, - ikke meget mere end 2 minutter på hver side, da der stadig gerne skal have noget bid.
  • Drys med flagesalt og server straks.
Stegte padron peber - Opskrift på Pimiento de Padrón
Stegte padron peber – Opskrift på Pimiento de Padrón

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)