
Nem og virkelig lækker spansk tapas ret, – perfekt som en snack, tilbehør til aftensmaden eller på tapas bordet.
De kan steges på en pande eller du kan grille dem på en stegeflade på grillen, – smager vidunderligt og kan laves på ingen tid.
Padron peber, som er en slags peberfrugt, blev for alvor populær i de danske køkkener for nogle år siden, – og man forstår altså virkelig godt hvorfor.
Padron peber er ikke stærke, og du kan sagtens spise kernerne også. Prøv også denne version med hvidløg og chili.

Stegte padron peber - Pimiento de Padrón
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 300 g
padron peber
- 2 spsk
olivenolie
- Flagesalt
Sådan gør du
- Skyld peberfrugterne grundigt og tør med med et viskestykke.
- Varm olien op på en pande ved høj varme.
- Steg dine padron peber ved høj varme, - du vil opleve at overfladen bobler op, ligesom når du griller peberfrugt. Steg dem til de har fået en let brændt overflade på begge sider, - ikke meget mere end 2 minutter på hver side, da der stadig gerne skal have noget bid.
- Drys med flagesalt og server straks.
