Sprøde flæskesvær - Opskrift på hjemmelavede flæskesvær

Sprøde flæskesvær

Flæskesvær deluxe
Opskrift på de lækreste sprøde flæskesvær
Sprøde flæskesvær - Opskrift på hjemmelavede flæskesvær

Lækre sprøde flæskesvær, hver gang. Server dem til din sous vide tilberedte flæskesteg, eller som snacks når du virkelig skal forkæle dine gæster. De smager fuldstændig fantastisk, så lav rigeligt, – bare et godt råd.
Et godt tip, – ved at lægge sværene mellem 2 bageplader får man flotte og helt lige flæskesvær.

Sprøde flæskesvær - Opskrift på hjemmelavede flæskesvær

Flæskesvær deluxe

Opskrift på de lækreste sprøde flæskesvær
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 5 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Dansk
Samlet tid: 2 timer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1 stk

    fersk sværd af svinekam (Lav evt. flere ad gange, de ryger hurtigt)

  • Salt

Sådan gør du

  • Bring stykket af svær i kog i en stor gryde med rigeligt godt saltet vand, og lad dem koge i 20 min.
  • Læg stykket af svær på en bageplade beklædt med bagepapir og krydr med salt. Placer et stykke bagepapir ovenpå sværen og læg endnu en bageplade ovenpå, så sværen ligger i spænd og ikke kan "krølle" under tilberedning. Læg evt lidt vægt i en øverste bageplade, - pizzasten eller lignende.
  • Bag sværen i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 45 min.
  • Fjern den øverste bageplade samt bagepapiret og bag sværen videre i ca. 30-40 min., - tiden afhænger af sværens tykkelse. Giv dem evt. lidt grill, men hold øje så de ikke bliver brændte.
  • Tag sværen ud og lad dem køle af, - server som snacks eller opbevar dem på køl i en lufttæt beholder til de skal serveres.

Noter

Servere sværene som snacks, drys evt. med lidt hindbær støv, det giver et lækkert modspil til det fede svær.
Sprøde flæskesvær - Opskrift på hjemmelavede flæskesvær
Sprøde flæskesvær – Opskrift på hjemmelavede flæskesvær

Linkede opskrifter

  1. Pingback: Flæskesteg tilberedt sous vide med sprøde svær – Gourministeriet

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)