Salat med blåskimmel, valnødder og brombær - Opskrift på skønt tilbehør

Sprød salat med blåskimmel, valnødder og brombær

Sprød salat med blåskimmel, valnødder og brombær
Opskrift på den lækreste sprøde salat med blå kornblomst, valnødder og brombær.
Salat med blåskimmel, valnødder og brombær - Opskrift på skønt tilbehør

Skøn og frisk salat med valnødder, blå kornblomst, syrlige brombær og den lækreste marinade.
Denne salat er en af mine helt store favoritter. Jeg elsker sammensætningen af råvarerne, og den lækre marinade med bl.a. honning giver en fantastisk sødme til salat, der passer perfekt til både blåskimmel, valnødder og brombær.
Vores indkørsel bugner af brombær, deraf kom denne opskrift. Har man ikke mulighed for at få fat i brombær kan man i stedet for benytte blåbær, tranebær eller lignende.
Salaten er super nem og hurtig at lave, og så passer den perfekt som tilbehør til både mørkt og lyst kød.

Salat med blåskimmel, valnødder og brombær - Opskrift på skønt tilbehør

Sprød salat med blåskimmel, valnødder og brombær

Opskrift på den lækreste sprøde salat med blå kornblomst, valnødder og brombær.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 5 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 15 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1

    radicchio salat

  • 2 håndfulde

    ruccola (kan erstattes af blandet salat)

  • 2 håndfulde

    baby spinat (kan erstattes af blandet salat)

  • 150 g

    blå kornblomst

  • 1 stor håndfuld valnødder
  • 2 håndfulde

    brombær (2 små bakker fra supermarkedet)

Marinade

  • 3 spsk

    olivenolie

  • 2 spsk

    god mærk balsamico

  • 1 spsk

    honning

  • 1/2 spsk Lidt vand
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne til marinaden og rør dem godt sammen til marinaden har en ensartet konsistens. Smag til med salt og peber og stil den til siden.
  • Skyl alle salater og bær grundigt og dup dem godt tørre med et viskestykke.
  • Skær radicchio salaten ud i grove stykker og bland den med ruccola og babyspinat.
  • Bræk store stykker af osten og vend den forsigtig med salaten sammen med valnødder og brombær.
  • Anret salaten på et fad, overhæld den med marinaden og server straks.
Salat med blåskimmel, valnødder og brombær - Opskrift på skønt tilbehør
Salat med blåskimmel, valnødder og brombær – Opskrift på skønt tilbehør

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)