Opskrift på den lækreste sprøde salat med blå kornblomst, valnødder og brombær.
Køkken Gourministeriet
Samlet tid 15 minutterminutter
Servings 4Personer
Author Dianna
Ingredienser
1
radicchio salat
2håndfulde
ruccola (kan erstattes af blandet salat)
2håndfulde
baby spinat (kan erstattes af blandet salat)
150g
blå kornblomst
1stor håndfuld valnødder
2håndfulde
brombær (2 små bakker fra supermarkedet)
Marinade
3spsk
olivenolie
2spsk
god mærk balsamico
1spsk
honning
1/2spskLidt vand
Salt og peber
Sådan gør du
Bland alle ingredienserne til marinaden og rør dem godt sammen til marinaden har en ensartet konsistens. Smag til med salt og peber og stil den til siden.
Skyl alle salater og bær grundigt og dup dem godt tørre med et viskestykke.
Skær radicchio salaten ud i grove stykker og bland den med ruccola og babyspinat.
Bræk store stykker af osten og vend den forsigtig med salaten sammen med valnødder og brombær.
Anret salaten på et fad, overhæld den med marinaden og server straks.