Opskrift på salat med blåbær og valnødder

Sprød salat med blåbær og valnødder

Nem og enkelt salat, frisk og sprød og passer som tilbehør til alle former for kød og vegetar retter.

Sprød salat med blåbær og valnødder

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 10 min.

Opskrift på en frisk sprød salat med blåbær og valnødder

Ingredienser

  • 2 store håndfulde ruccola
  • 2 store håndfulde feldsalat
  • 1 stor håndfuld bulls blood salatblade, - findes typisk i salat mix (kan erstattes af napolitana mix)
  • 10 flower sprouts, skyllet grundigt og skåret fri for enden og delt i blade
  • 1 dl bælgede edamame bønner, optøede
  • 1 dl blåbær
  • 1 håndfuld valnødder
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 spsk honning
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

1

Bland ingredienserne til marinaden og stil den til siden.

2

Skyl alle grøntsagerne grundigt og lad dem tørre på et viskestykke.

3

Bland derefter salaterne med blåbær og valnødder, anret på et serverings fad og hæld marinaden over.

Opskrift på salat med blåbær og valnødder
Frisk salat med blåbær og valnødder
Opskrift på salat med blåbær og valnødder
Sprød grøn salat med blåbær og valnødder

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*