
Nem og enkelt salat, frisk og sprød og passer som tilbehør til alle former for kød og vegetar retter.

Sprød salat med blåbær og valnødder
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 2 store håndfulde ruccola
- 2 store håndfulde feldsalat
- 1 stor håndfuld bulls blood salatblade, - findes typisk i salat mix (kan erstattes af napolitana mix)
- 10 flower sprouts, skyllet grundigt og skåret fri for enden og delt i blade - eller rosenkål
- 1 dl
bælgede edamame bønner, optøede
- 1 dl
blåbær
- 1 håndfuld
valnødder
- 3 spsk
olivenolie
- 1 spsk
æblecidereddike
- 1 spsk
citronsaft
- 1 spsk
honning
-
Salt og peber
Sådan gør du
- Bland ingredienserne til marinaden og stil den til siden.
- Skyl alle grøntsagerne grundigt og lad dem tørre på et viskestykke.
- Bland derefter salaterne med blåbær og valnødder, anret på et serverings fad og hæld marinaden over.


Hej Dianna
Tak for fine opskrifter. Hvor køber du flowersprouts?
mvh
Dorte
Hej Dorte
Tusind tak for din besked 🙂
Det er oftest i Meny jeg har fundert dem, eller hos Aarstiderne.
Men de kan sagtens erstattes af rosenkål 🙂
Kh Dianna
Hvis man bruger rosenkål, skal de så været rå eller blancheret.?
Hej Pernille
Jeg vil klart bruge rå, – det synes jeg smager bedst i salater 🙂
Brug de yderste bladet hele, og fintsnit det inderste af rosenkålene – det er super lækkert.
Kh Dianna