Salat med blåbær og valnødder - Opskrift på frisk salat

Sprød salat med blåbær og valnødder

Sprød salat med blåbær og valnødder
Opskrift på en frisk sprød salat med blåbær og valnødder
Salat med blåbær og valnødder - Opskrift på frisk salat

Nem og enkelt salat, frisk og sprød og passer som tilbehør til alle former for kød og vegetar retter.

Salat med blåbær og valnødder - Opskrift på frisk salat

Sprød salat med blåbær og valnødder

Opskrift på en frisk sprød salat med blåbær og valnødder
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.45 fra 9 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Salat, Tilbehør
Køkken: Dansk, Gourministeriet
Samlet tid: 10 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 2 store håndfulde ruccola
  • 2 store håndfulde feldsalat
  • 1 stor håndfuld bulls blood salatblade, - findes typisk i salat mix (kan erstattes af napolitana mix)
  • 10 flower sprouts, skyllet grundigt og skåret fri for enden og delt i blade - eller rosenkål
  • 1 dl

    bælgede edamame bønner, optøede

  • 1 dl

    blåbær

  • 1 håndfuld

    valnødder

  • 3 spsk

    olivenolie

  • 1 spsk

    æblecidereddike

  • 1 spsk

    citronsaft

  • 1 spsk

    honning

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Bland ingredienserne til marinaden og stil den til siden.
  • Skyl alle grøntsagerne grundigt og lad dem tørre på et viskestykke.
  • Bland derefter salaterne med blåbær og valnødder, anret på et serverings fad og hæld marinaden over.
Salat med blåbær og valnødder - Opskrift på frisk salat
Salat med blåbær og valnødder – Opskrift på frisk salat
Salat med blåbær og valnødder - Opskrift på frisk salat
Salat med blåbær og valnødder – Opskrift på frisk salat

Kommentarer

  1. Dorte Rosenkrat

    Hej Dianna
    Tak for fine opskrifter. Hvor køber du flowersprouts?
    mvh
    Dorte

    • Hej Dorte
      Tusind tak for din besked 🙂
      Det er oftest i Meny jeg har fundert dem, eller hos Aarstiderne.
      Men de kan sagtens erstattes af rosenkål 🙂

      Kh Dianna

  2. Pernille

    Hvis man bruger rosenkål, skal de så været rå eller blancheret.?

    • Hej Pernille

      Jeg vil klart bruge rå, – det synes jeg smager bedst i salater 🙂
      Brug de yderste bladet hele, og fintsnit det inderste af rosenkålene – det er super lækkert.

      Kh Dianna

Skriv et svar til Dorte Rosenkrat Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)