Spicy ranch dressing - En klassiker med et lækkert twist

Spicy ranch dressing

Spicy ranch dressing
Opskrift på lækker cremet og spicy ranch dressing.
Spicy ranch dressing - En klassiker med et lækkert twist

Lækker spicy ranch dressing, – perfekt i pita, wraps, burgers, på salater eller som dip til kød og grøntsager.
Ranch dressing er en typisk amerikansk dip, som du umuligt kommer udenom hvis du rejser i USA. Den er absolut én af mine favoritter, – og derfor skulle min klassiske ranch dressing – klik her, også laves i en spicy version.
Juster selv styrken med chilisauce, eller tilsæt evt. en smule cayennepeber. Personligt synes jeg kun lige den skal have en kant af chili, og altså ikke overdøve så den brænder smagsløgene af 😉

Ranch dressing med kærnemælk
Originalt finder du ofte kærnemælk på ingredienslisten til en ranch dressing. Jeg synes også det smager fantastisk med en smule kærnemælk i min ranch dressing, – men oftest synes jeg også den bliver til den tynde side i forhold til hvordan jeg foretrækker min spicy ranch dressing.
Derfor tilsætter jeg citron for at give dressingen syre, – men vil du have kærnemælk i din ranch dressing, så skal du bestemt ikke holde dig tilbage. Særligt til salater, hvor dressingen gerne må være lidt tyndere, synes jeg også fungerer det fantastisk.
Jeg vil anbefale at starte med 1/2 dl, røre dressingen sammen og smage på den. Nogle typer creme fraiche er meget tynde trods en fedt procent på 18%, og så kan dressingen, i følge min smag, simplethen blive for tynd. Juster evt. med de øvrige ingredienser hvis der er behov for det.

Spicy ranch dressing - En klassiker med et lækkert twist

Spicy ranch dressing

Opskrift på lækker cremet og spicy ranch dressing.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 8 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Tilbehør
Køkken: Amerikansk
Keyword: chili dressing, Nem dressing, Ranch dressing
Samlet tid: 5 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

 • 3 dl creme fraich
 • 1 dl god mayonnaise
 • 2 spsk purløg, finthakket
 • 1 spsk persille, finthakket
 • 1-2 spsk friskpresset citronsaft
 • 2-3 tsk stærk chilisauce – jeg bruger Tabasco Sriracha sauce
 • 1 tsk mild chilipulver eller paprika
 • 1/2 tsk løgpulver
 • 1/2 tsk hvidløgspulver
 • Salt og friskkværnet peber
 • Evt. en smule sukker

Sådan gør du

 • Rør creme fraiche, mayonnaise, friskhakkede urter og krydderier sammen i en skål, og smag til med chilisauce, salt og friskkværnet peber.
  Smag evt. også til med en smule sukker.
 • Opbevar dressingen på køl til den skal serveres, og lad den gerne trække et par timer.
5 from 8 votes (8 ratings without comment)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)