Ranch dressing - Opskrift på cremet ranch dip

Ranch dressing

Ranch dressing
Opskrift på lækker cremet ranch dressing.
Ranch dressing - Opskrift på cremet ranch dip

Enkelt og lækker ranch dressing, perfekt til alle former for pita og salater, eller som dip til grøntsagsstave og chips.
Hvis du har været i USA, så har du 100% også stiftet bekendskab med deres skønne ranch dressing. Den har en dejlig mild smag af krydderurter, og alligevel en god dybde, – jeg er kæmpe fan.
Alt efter hvad jeg serverer den til, eller hvad jeg lige har stående, varierer jeg gerne urterne. Til salater synes jeg f.eks. det smager fantastisk med 1 spsk dild, – og til en bøf kan en smule estragon eller kørvel være super lækkert. Men ikke for meget, da det smager virkelig meget igennem.
Men opskriften som den er herunder, er den måde jeg oftest laver min ranch dressing på.

Ranch dressing med kærnemælk
Originalt finder man gerne kærnemælk i en ranch dressing, – hvor meget man putter i er meget individuelt. Og jo, jeg synes også det smager fantastisk med en smule kærnemælk i min ranch dressing, – men oftest synes jeg også den bliver til den tynde side i forhold til hvordan jeg foretrækker min ranch dressing.
Derfor tilsætter jeg citron for at give dressingen syre, – men vil du have kærnemælk i din ranch dressing, så skal jeg ikke holde dig tilbage. Særligt til salater, hvor dressingen gerne må være lidt tyndere, synes jeg også fungerer det fantastisk.
Jeg vil anbefale at starte med 1/2 dl, røre dressingen sammen og smage på den. Nogle typer creme fraiche er meget tynde trods en fedt procent på 18%, og så kan dressingen, i følge min smag, simplethen blive for tynd.

Ranch dressing - Opskrift på cremet ranch dip

Ranch dressing

Opskrift på lækker cremet ranch dressing.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.74 fra 30 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 15 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 2 1/2 dl

    creme fraiche 18%

  • 1/2 dl

    mayonnaise, - jeg bruger Hellmann's

  • 1/4 tsk

    løg pulver

  • 1/4 tsk

    hvidløgspulver

  • 2 spsk

    finthakket purløg

  • 1 spsk

    finthakket persille

  • 1 spsk

    friskpresset citronsaft

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Rør creme fraiche og mayonnaise sammen med friskhakkede urter og krydderier.
  • Tilsæt citronsaft og smag til med salt og peber.
  • Opbevar dressingen på køl til den skal serveres, og lad den gerne trække et par timer.
Ranch dressing - Opskrift på cremet ranch dip
Ranch dressing – Opskrift på cremet ranch dip

Kommentarer

  1. Pingback: Holiday dip - Dip med smag af holiday - Gourministeriet

  2. 5 stars
    Den er simpelthen SÅ god til både salat og dyppelse. Har nok lavet den 5-6 gange allerede. Jeg er kæmpe fan.

  3. Michael Christensen

    Bredbladet eller kruspersille?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)