Soyamandler
Opskrift på nemme og lækre soyaristede mandler.

Lækre soyaristede mandler, – perfekt som både snack og som topping på salater og supper.
De er virkelig nemme at lave, og holder sig fint i en lufttæt beholder.

Soyamandler
Opskrift på nemme og lækre soyaristede mandler.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 200 g
mandler
- 4 spsk
god soya
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Hæld mandlerne på en pande og varm dem op ved høj varme.
- Ryst panden flere gang undervejs, og vent på at mandlerne tager farve og begynder at knitre.
- Sluk derefter for varmen, saml mandlerne i den ene side af panden og hæld straks soyaen over mens panden rystes så soyaen fordelen.
- Lad soyaen trække ind i mandlerne, og fordel dem derefter på et stykke bagepapir hvor de skal ligge til de er kølet af.
- Opbevares derefter mandlerne i en lufttæt beholder.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
Energi (KJ/kcal) : 145 kcal
Protein (g) : 5g
Fedt (g) : 12g
Kulhydrat (g) : 5 g
Mættede fedtsyrer : 1 g
Sukkerarter : 1 g
Salt : 0.3 mg