Nemme og lækre hapser med skinkesalat og syltede rødløg.
De her lækre små sprøde hapser er perfekte som en stående snack, appetizer eller en let forret, – de kan også serveres på et tapasbord, eller til et glas hvidvin i haven.
Brødet er ristet i smør på panden, toppet med lidt salat, skinkesalat og syltede rødløg, – nemt og mega lækkert.
De smager så godt, og tager absolut ingen tid at lave.
En perfekt appetizer til fest og nytår
Smørristet brød med skinkesalat er en perfekt hapser til nytår, – brødskiverne kan laves på forhånd og det samme kan skinkesalaten. Så er det egentlig bare at samle dem når gæsterne ankommer.
Derudover er de naturligvis også fantastiske som små hapser til fødselsdage, studenterfesten eller andet.
Smørstegt franskbrød med skinkesalat – Hapser med skinkesalat og syltede rødløg
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 6 skiver brød
- 1 lille håndfuld salater, f.eks ruccola
- Syltede rødløg – find opskriften her
- Karse
- Smør til at riste brødet i
Skinkesalat
- 150 g kogt skinke (rester, tern eller lignende)
- 1/2 dl mayonnaise
- 1 spsk creme fraiche
- 1/2 tsk dijonsennep
- 1/4 rødløg, finthakket
- 2 spsk finthakket purløg
- Salt og peber
Sådan gør du
- Hæld skinken i en minihakker eller lignende og blend til den er finthakket. Alternativt kan den finthakkes med en kniv.
- Bland skinke med de øvrige ingredienser, og smag til med salt og peber.
- Udstik 12 cirkler af brødskiverne, på ca. 4 cm i diameter.
- Smelt en smule smør på en pande ved middel varme, og steg brødskiverne til de er sprøde og gyldne på begge sider, – ca. 3 min. på hver side. Lad dem derefter hvile på lidt køkkenrulle, – til de er kølet af.
- Top brødskiverne med valgfri salat, derefter skinkesalat og afdryppede rødløg. Slut af med karse og friskkværnet peber.