
Lækre saftige sliders fyldt med stegt kylling, syltede rødløg og hjemmelavet estragon mayonnaise.
De er super nemme at lave og så smager de bare så dejligt, – og så er de perfekte til tapasbordet, studenterfesten og fødselsdagen. Eller bare fordi du har lyst til en lækker burger i mini format.

Sliders med kylling og estragon mayonnaise
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 12
sliders burgerboller, - prøv denne lækre opskrift
- 420 g
kylling, inderfilet eller bryst
-
Sprøde salater
-
Salt og peber
-
Olie
Instructions
- Varm lidt olie på en pande, krydr kyllingen med salt og peber og steg stykkerne til de er gyldne og gennemstegt. Bruger du, som jeg har gjort her, kyllinge inderfilet skal de ikke have meget mere end et par minutter på hver side ved middel varme. Skær stykkerne så de passer i sliders burger bollerne.
- Lun i mellemtiden sliders burger bollerne i ovnen, ca. 4 min. ved 200 grader, almindelig ovn.
- Smør top og underbollen med estragon mayonnaise. Top underbollen med sprøde salater og stykker af stegt kylling. Top kyllingen med syltede rødløg, evt. mere salat og slut af med top bollen.


