Estragon mayonnaise - Opskrift på nem estragon mayonnaise

Estragon mayonnaise

Estragon mayonnaise
Opskrift på nem og hurtig estragon mayonnaise.
Denne opskrift giver til ca. 3 dl mayonnaise.
Estragon mayonnaise - Opskrift på nem estragon mayonnaise

Nem og lækker hjemmelavet estragon mayonnaise, – skøn blød konsistens og dejlig smag af frisk estragon.
Det tager ingen tid at lave sin egen mayonnaise, – og det er altså en fornøjelse at se hvordan ganske få ingredienser kan trylles om til den skønneste mayonnaise.

Estragon mayonnaise - Opskrift på nem estragon mayonnaise

Estragon mayonnaise

Opskrift på nem og hurtig estragon mayonnaise.
Denne opskrift giver til ca. 3 dl mayonnaise.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.20 fra 10 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 5 minutter

Video af opskriften

Ingredienser

  • 40 g

    pasteuriserede æggeblommer (4 æggeblommer)

  • 3 dl

    rapsolie

  • 6 stilke frisk estragon (bladene heraf), - ca. 10 g blade
  • 1 spsk

    hvidvinseddike

  • 2 tsk

    dijonsennep

  • Salt

Sådan gør du

  • Kom æggeblommer, dijon, hvidvinseddike og estragon i en minihakker, og blend til den har en ensartet konsistent. Skrab kanterne ned et par gange undervejs.
  • Tilsæt olien, lidt ad gangen, gerne mens minihakkeren kører, hvis det er muligt. Fortsæt til mayonnaisen har den rette konsistens, og blend grundigt til estragonen er blendet godt ud i mayonnaisen.
  • Smag til med salt, og stil mayonnaisen på køl til den skal serveres.
Estragon mayonnaise - Opskrift på nem estragon mayonnaise
Estragon mayonnaise – Opskrift på nem estragon mayonnaise
Estragon mayonnaise - Opskrift på nem estragon mayonnaise
Estragon mayonnaise – Opskrift på nem estragon mayonnaise

Kommentarer

  1. Susanne

    Hej
    Kan man bruge alm. olivenolie i stedet for raps, da det er det, jeg altid bruger.
    Og kan man udelade hvidvinseddiken eller erstatte den af noget andet?? Jeg kan ikke tåle det.

    • Hej Susanne

      Mht. olivenolie i mayonnaise, – det vil jeg ikke anbefale. Den vil smage alt for meget igennem, så det duer simpelthen ikke.
      Jeg vil altid anbefale raps, solsikke eller vindruekerneolie.

      I stedet for hvidvinseddike kan du bruge citron 🙂

      Kh Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)