Estragon mayonnaise

Nem og lækker hjemmelavet estragon mayonnaise, – skøn blød konsistens og dejlig smag af frisk estragon.
Det tager ingen tid at lave sin egen mayonnaise, – og det er altså en fornøjelse at se hvordan ganske få ingredienser kan trylles om til den skønneste mayonnaise.

Estragon mayonnaise

Dianna
Opskrift på nem og hurtig estragon mayonnaise.
Denne opskrift giver til ca. 3 dl mayonnaise.
Ingen stemmer
Samlet tid 5 min

Ingredienser
  

  • 40 g pasteuriserede æggeblommer (4 æggeblommer)
  • 3 dl rapsolie
  • 6 stilke frisk estragon (bladene heraf), - ca. 10 g blade
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 2 tsk dijonsennep
  • Salt

Sådan gør du
 

  • Kom æggeblommer, dijon, hvidvinseddike og estragon i en minihakker, og blend til den har en ensartet konsistent. Skrab kanterne ned et par gange undervejs.
  • Tilsæt olien, lidt ad gangen, gerne mens minihakkeren kører, hvis det er muligt. Fortsæt til mayonnaisen har den rette konsistens, og blend grundigt til estragonen er blendet godt ud i mayonnaisen.
  • Smag til med salt, og stil mayonnaisen på køl til den skal serveres.
Tried this recipe?Let us know how it was!
Estragon mayonnaise - Opskrift på nem estragon mayonnaise
Estragon mayonnaise – Opskrift på nem estragon mayonnaise
Estragon mayonnaise - Opskrift på nem estragon mayonnaise
Estragon mayonnaise – Opskrift på nem estragon mayonnaise

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*