Skaldyrs hotdog - Hotdog med rejesalat

Skaldyrs hotdog – Hotdog med rejesalat

Skaldyrs hotdog - Hotdog med rejesalat
Opskrift på de lækreste skaldyrs hotdog - en hotdog med cremet rejesalat.
Beregn 2 stk pr person til frokost og aftensmad.
Skaldyrs hotdog - Hotdog med rejesalat

Denne opskrift på skaldyrs hotdog med rejesalat er en frisk og lækker variation af den klassiske hotdog.
De er utroligt nemme at lave og perfekte til sommerens lette måltider.
Rejesalaten serveres i saftige brioch hotdog brød og toppes med friske ærtespirer, brøndkarse eller lignende, hvilket giver en dejlig sprødhed og friskhed til retten.
Denne skønne sommerhapser fungerer lige så godt som en let frokost eller et aftenmåltid – og kan også bruges som en hapser eller appetizer til nytår eller lignende.
Rejesalaten kan forberedes på forhånd og opbevares på køl. Husk at dræne rejerne godt, så salaten ikke bliver for tynd.
Gør dig klar til at nyde en smagfuld og let ret, der er både enkel og imponerende.

Skaldyrs hotdog - Hotdog med rejesalat

Skaldyrs hotdog – Hotdog med rejesalat

Opskrift på de lækreste skaldyrs hotdog – en hotdog med cremet rejesalat.
Beregn 2 stk pr person til frokost og aftensmad.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.50 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk
Nøgleord: Hotdog, Hvidløgsrejer, Skaldyr
Samlet tid: 10 minutter
Ændre antal4 stk

Video af opskriften

Ingredienser

  • 4 brioche hotdog brød
  • 300 g rejer, drænet vægt
  • 1 dl creme fraiche
  • 3/4 dl mayonnaise
  • 2-3 spsk frisk dild, finthakket
  • 2-3 forårsløg, fintsnittet
  • 1/2 lime, saften heraf
  • 1 nip chilipulver – kan undlades
  • Salt og friskkværnet peber

Derudover

  • Ærtespirer, brøndkarse eller lignende

Sådan gør du

  • Dup rejerne godt tørre, og rens dem for eventuelle urenheder.
  • Bæand dem med de øvrige ingredienser og smag til med lime, chili, salt og friskkværnet peber.
  • Lun pølsebrødene, og åben dem i toppen.
  • Fyld dem med rejesalat og top med friske ærtespirer, brøndkarse eller lignende.
    Krydr med friskkværnet peber og server straks.

Kommentarer

  1. 4 stars
    Super lækkert og forholdsvis billig frokost. Mange tak.

  2. Marcella

    5 stars
    Super frisk smag og nemt at gå til. En vinder. ☺️

  3. Marianne

    Super lækker forret – alle roste den til skyerne

4.50 from 2 votes

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)