Denne opskrift på skaldyrs hotdog med rejesalat er en frisk og lækker variation af den klassiske hotdog.
De er utroligt nemme at lave og perfekte til sommerens lette måltider.
Rejesalaten serveres i saftige brioch hotdog brød og toppes med friske ærtespirer, brøndkarse eller lignende, hvilket giver en dejlig sprødhed og friskhed til retten.
Denne skønne sommerhapser fungerer lige så godt som en let frokost eller et aftenmåltid – og kan også bruges som en hapser eller appetizer til nytår eller lignende.
Rejesalaten kan forberedes på forhånd og opbevares på køl. Husk at dræne rejerne godt, så salaten ikke bliver for tynd.
Gør dig klar til at nyde en smagfuld og let ret, der er både enkel og imponerende.
Skaldyrs hotdog – Hotdog med rejesalat
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 4 brioche hotdog brød
- 300 g rejer, drænet vægt
- 1 dl creme fraiche
- 3/4 dl mayonnaise
- 2-3 spsk frisk dild, finthakket
- 2-3 forårsløg, fintsnittet
- 1/2 lime, saften heraf
- 1 nip chilipulver – kan undlades
- Salt og friskkværnet peber
Derudover
- Ærtespirer, brøndkarse eller lignende
Sådan gør du
- Dup rejerne godt tørre, og rens dem for eventuelle urenheder.
- Bæand dem med de øvrige ingredienser og smag til med lime, chili, salt og friskkværnet peber.
- Lun pølsebrødene, og åben dem i toppen.
- Fyld dem med rejesalat og top med friske ærtespirer, brøndkarse eller lignende.Krydr med friskkværnet peber og server straks.
Super lækkert og forholdsvis billig frokost. Mange tak.
Super frisk smag og nemt at gå til. En vinder. ☺️
Super lækker forret – alle roste den til skyerne
Hej Marianne
Ej hvor er det godt at høre – tusind tusind tak 🙂
Kh Dianna