Nem og lækker sandwich med tunsalat lavet med hytteost.
En sundere tunsalat med masser af fylde, – den mætter godt og smager bare så dejligt.
Jeg tilsætter også en stil bladselleri i min, helt finthakket, – det giver en dejlig smag og et lækkert bid. Men er du ikke til bladselleri, så undlader du naturligvis denne.
Tunsandwich er et super nemt og lækkert måltid som du både kan servere til frokost eller aftensmad. Det er hurtigt at biksesammen, – og tilmed også relativt budget venligt.
Sandwich med tunsalat med hytteost
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 4 sandwich brød
- Mayonnaise
- Salater, agurk, tomat, avocado eller andet grønt
Tunsalat med hytteost
- 2 ds tun, drænet for væde
- 250 g hytteost
- 3 spsk mayonnaise
- 1 stilk bladselleri, finthakket (kan undlades)
- 1 lille rødløg, finthakket
- 1/2 citron, saften heraf
- 3 spsk purløg, finthakket
- 1 spsk kapers, finthakket – kan erstattes af syltet agurk
- 1 tsk dijonsennep
- Salt og peber
Sådan gør du
- Rør ingredienserne til tunsalaten sammen, og smag til med salt og peber.
- Rist dine sandwich brød, – på panden, i en brødrister eller toaster.
- Smør de nederste sandwich brød med mayonnaise, og top med en håndfuld sprød salat.
- Læg et godt lag tunsalat på toppen, og evt. mere grønt i form af agurk, tomat avocado eller lignende, – og slut af med topbollen.
Uhmmm.
Hej Leif
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙂
Dbh Dianna
Mega lækker. Var ved at give min gamle mand et hjerteslag, da jeg foreslog disse til en skovtur. Det kunne da aldrig gå godt, det ville blive noget snask. Vi måtte hellere for en sikkerheds skyld holde frokostpause i nærheden af en pølsevogn . Tjah han spiste altså 2, og pølsevognen var glemt
Hej Tonie
Ej hvor fantastisk – og dejlig historie med pølsevognen 😉
Kh Dianna
Fantastisk…. Tak for opskrift.