Nem og lækker måltidssalat med rejer, – frisk og lækker, og helt perfekt til frokost eller et let aftenmåltid.
Masser af frisk feldsalat, ærteskud, avocado og friske grønne asparges, – toppet med lækre håndpillede rejer og en lækker cremet dilddressing.
En måltidssalat med rejer der tager absolut ingen tid at bikse sammen, og som også er perfekt i madpakken.
Server dene med friskbagt flute, ristet rugbrød eller en håndfuld sprøde croutoner.
Salat med rejer, avocado og asparges
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Salat med rejer
- 200 g rejer, drænet vægt
- 1 ps feldsalat, ca. 75 g
- 1 håndfuld ærteskud (kan undlades)
- 1 avocado, skåret i tern
- 5 friske grønne asparges
Dilddressing
- 2 dl creme fraiche
- 2 spsk mayonnaise
- 1 tsk dijonsennep
- 1 spsk friskpresset citronsaft
- 1 håndfuld frisk dild, finthakket
- 1 lille fed hvidløg, revet eller presset
- Salt og peber
Tilbehør
- Flute eller ristet rugbrød
Sådan gør du
- Rør ingredienserne til dilddressingen sammen, og smag til med salt og peber.Sæt til side, – gerne på køl.
- Fordel feldsalaten på to tallerkener og top med lidt dressing.
- Fordel derefter avocado, asparges, ærteskud og rejerne ovenpå, og top med mere dressing.
- Krydr med peber og server med friskbagt flute, ristet rugbrød eller lignende.
Virkelig lækker og let salat