Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Salat med rejer, avocado og asparges
Opskrift på frisk måltidssalat med feldsalat, rejer, avocado og asparges, - toppet med cremet dilddressing.
Ret
Frokost, Hovedret, Salat
Køkken
Dansk
Nøgleord
Måltidssalat, Sommermad
Samlet tid
10
minutter
minutter
Servings
2
personer
Ingredienser
Salat med rejer
200
g
rejer, drænet vægt
1
ps
feldsalat, ca. 75 g
1
håndfuld
ærteskud (kan undlades)
1
avocado, skåret i tern
5
friske grønne asparges
Dilddressing
2
dl
creme fraiche
2
spsk
mayonnaise
1
tsk
dijonsennep
1
spsk
friskpresset citronsaft
1
håndfuld
frisk dild, finthakket
1
lille fed hvidløg, revet eller presset
Salt og peber
Tilbehør
Flute eller ristet rugbrød
Sådan gør du
Rør ingredienserne til dilddressingen sammen, og smag til med salt og peber.
Sæt til side, - gerne på køl.
Fordel feldsalaten på to tallerkener og top med lidt dressing.
Fordel derefter avocado, asparges, ærteskud og rejerne ovenpå, og top med mere dressing.
Krydr med peber og server med friskbagt flute, ristet rugbrød eller lignende.
Video