Rødbedesild - Opskrift på rødbedesild i cremet dressing

Rødbedesild

Rødbedesild
Opskrift på hjemmelavede rødbedesild, - perfekt til det kolde bord.
Rødbedesild - Opskrift på rødbedesild i cremet dressing

Lækre hjemmelavede rødbedesild vendt i en cremet dressing med små rødbede tern, kapers og løg.
Jeg kan virkelig god lide en god sildemad, – og jeg har nok lidt en svaghed for sild der svømmer rundt i en dressing, – jeg elsker jo dips og dressinger.
Rødbedesild smagte jeg første gang på en frokostplatte på en restaurant, – og jeg var vild med det. Derfor har jeg gjort kunsten efter, og lavet min egen rødbede sild, – og jeg synes den smager hamrende godt altså 🙂
Serveres rødbedesilden som smørrebrød til frokost er der til 4 personer, – er det som del af det kolde bord, med andres retter, er der sagtens til 6 personer.

Rødbedesild - Opskrift på rødbedesild i cremet dressing

Rødbedesild

Opskrift på hjemmelavede rødbedesild, – perfekt til det kolde bord.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 19 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost
Køkken: Dansk
Samlet tid: 15 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 300 g marinerede sildefileter, drænet vægt
  • 100 g syltede rødbeder, skåret i små tern
  • 3 spsk creme fraiche
  • 2 spsk god mayonnaise
  • 1 lille skalotteløg, finthakket
  • 1 spsk kapers, finthakket
  • 1 tsk dijon
  • 1 tsk sukker
  • Salt og peber
  • Brøndkarse og purløg til toppen

Sådan gør du

  • Rør creme fraiche og mayonnaise sammen med sukker, dijon, skalotteløg, rødbede og kapers. Smag til med salt og peber.
  • Dup sildefileterne tørre i lidt køkkenrulle, og skær dem ud i mindre stykker.
  • Vend sildefileterne i dressingen, og sæt på køl til de skal serveres.
    Top den med brøndkarse og purløg inden servering.
Rødbedesild - Opskrift på rødbedesild i cremet dressing
Rødbedesild – Opskrift på rødbedesild i cremet dressing

Kommentarer

  1. Hanne flor

    Hvor længe før kan de laves lyder rigtig godt

    • Hej Hanne
      Jeg vil kun anbefale at lave dem dagen før 🙂
      Og husk at duppe sildene godt tørre, så ikke marinaden bliver tynd 🙂

      Kh Dianna

  2. Johnny Fiil Adler

    5 stars
    Den opskrift lærte jeg af vores kok på ØK skib i 78. Jeg var selv ungkok,
    Har lavet denhvert år siden til julefrokost og påskefrokost.
    De er bare god……

    • Hej Johnny

      Ej hvor sjovt altså, sikken en hyggelig historie 🙂
      Og ja, det smager simpelthen så godt, er også vild med det 🙂

      Rigtig dejlig dag 🙂

      Dbh Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)