Rødbedesild - Opskrift på rødbedesild i cremet dressing

Rødbedesild

Lækre hjemmelavede rødbedesild vendt i en cremet dressing med små rødbede tern, kapers og løg.
Jeg kan virkelig god lide en sildemad, – og jeg har nok lidt en svaghed for sild der svømmer rundt i en dressing, jeg elsker jo dips og dressinger.
Rødbedesild smagte jeg første gang på en frokostplatte på en restaurant, – og jeg var vild med det. Derfor har jeg prøvet at gøre kunsten efter, og synes den smager hamrende godt altså 🙂
Serveres silden som smørrebrød til frokost er der til 4 personer, – er det som del af det kolde bord, med andres retter, er der sagtens til 6 personer.

Rødbedesild - Opskrift på rødbedesild i cremet dressing

Rødbedesild

Opskrift på hjemmelavede rødbedesild, – perfekt til det kolde bord.
5 fra 16 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost
Køkken: Dansk
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 300 g marinerede sildefileter, drænet vægt
  • 100 g syltede rødbeder, skåret i små tern
  • 3 spsk creme fraiche
  • 2 spsk god mayonnaise
  • 1 lille skalotteløg, finthakket
  • 1 spsk kapers, finthakket
  • 1 tsk dijon
  • 1 tsk sukker
  • Salt og peber
  • Brøndkarse og purløg til toppen

Sådan gør du

  • Rør creme fraiche og mayonnaise sammen med sukker, dijon, skalotteløg, rødbede og kapers. Smag til med salt og peber.
  • Dup sildefileterne tørre i lidt køkkenrulle, og skær dem ud i mindre stykker.
  • Vend sildefileterne i dressingen, og sæt på køl til de skal serveres.
    Top den med brøndkarse og purløg inden servering.

Følg Gourministeriet på Instagram

Følg Gourministeriet på Instagram og få daglig inspiration til din madlavning.

Gourministeriet - Instagram
Klik her og følg Gourministeriet
Rødbedesild - Opskrift på rødbedesild i cremet dressing
Rødbedesild – Opskrift på rødbedesild i cremet dressing
Rødbedesild - Opskrift på rødbedesild i cremet dressing
Rødbedesild – Opskrift på rødbedesild i cremet dressing

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse