Lækre hjemmelavede rødbedesild vendt i en cremet dressing med små rødbede tern, kapers og løg.
Jeg kan virkelig god lide en sildemad, – og jeg har nok lidt en svaghed for sild der svømmer rundt i en dressing, jeg elsker jo dips og dressinger.
Rødbedesild smagte jeg første gang på en frokostplatte på en restaurant, – og jeg var vild med det. Derfor har jeg prøvet at gøre kunsten efter, og synes den smager hamrende godt altså 🙂
Serveres silden som smørrebrød til frokost er der til 4 personer, – er det som del af det kolde bord, med andres retter, er der sagtens til 6 personer.

Rødbedesild
Ingredienser
- 300 g marinerede sildefileter, drænet vægt
- 100 g syltede rødbeder, skåret i små tern
- 3 spsk creme fraiche
- 2 spsk god mayonnaise
- 1 lille skalotteløg, finthakket
- 1 spsk kapers, finthakket
- 1 tsk dijon
- 1 tsk sukker
- Salt og peber
- Brøndkarse og purløg til toppen
Sådan gør du
- Rør creme fraiche og mayonnaise sammen med sukker, dijon, skalotteløg, rødbede og kapers. Smag til med salt og peber.
- Dup sildefileterne tørre i lidt køkkenrulle, og skær dem ud i mindre stykker.
- Vend sildefileterne i dressingen, og sæt på køl til de skal serveres.Top den med brøndkarse og purløg inden servering.
Følg Gourministeriet på Instagram
Følg Gourministeriet på Instagram og få daglig inspiration til din madlavning.


