
Rød dressing, en skøn salatdressing med hvidløg og ketchup, – en perfekt ledsager til salater og skaldyr – en bagt kartoffel eller grillet kød.
Denne her dressing lavede min mor altid da jeg var barn, – og hele familien elskede den, og gør det stadig.
Den blev serveret til alt fra rejecocktails, til somemres grill, til salater, culottestegen og kartoflerne. Den er så enkelt og har en god harmonisk smagt fra den søde ketchup, og den let skarpe smag fra hvidløget.
Derudover er den røde dressing altså virkelig god som dip til en skål franske kartofler, eller til en portion sprøde grøntsags stænger, blomkålbuketter og lignende.
Jeg elsker rød dressing, og skulle der være rester, kan den snildt holde på køl i 3-4 dage.

Rød dressing
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 3 dl creme fraiche
- 1 dl mayonnaise
- 2 fed hvidløg, revet eller presset
- 2 spsk ketchup
- 1 tsk gul sennep
- 1/2 tsk sød paprika
- 1/2 tsk løgpulver
- Salt og peber
Instructions
- Bland ingredienserne til dressingen, og smag til med salt og peber.
- Stil den på køl til den skal serveres.
Lækker dressing,
Hvilken sennep bruger du ?
Er vild med alle dine opskrifter ☺️
Hej Tina
Tusind tak 🙂
Jeg bruger den der hedder French’s Yellow Mustard – det er min favorit 🙂
Kh Dianna