
Pulled Pork Nachos toppet med masser af cheddar, hjemmelavet salsa, guacamole og iskold creme fraiche, – nemt og lækkert.
Denne her omgang er en perfekt måde at bruge en rest Pulled Pork på, – og det er bare rigtig snasket hyggemad.
Server evt. med en frisk salat ved siden af, – perfekt til både frokost og aftensmad.

Pulled Pork Nachos
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 250 g
tortilla chipe
- 400 g
- 200 g
cheddar, gerne fra blok, groft revet
Sådan gør du
- Fordel chips, ost og kød i et ovnfast fad, - sørg for at der er masser af ost og kød mellem alle lagene.
- Bag dine nachos i en forvarmet ovn ved 180 grader, almindelig ovn, i ca. 15 min., - eller til osten er smeltet og kødet er varmet godt igennem.
- Top fadet med hjemmelavet gacamole, salasa og iskold creme fraiche, - og drys evt. med lidt forårsløg og chiliflager.


Har en veninde som vi serverede pulled pork for og det var hendes første gang (de findes virkelig) og hun spurgte om ikke man kunne noget andet end putte det i en burger, så vi røg på din side, fordi vi vidste du havde svaret. Vildt lækkert