Pulled Pork Nachos - Opskrift på nachos med pulled pork

Pulled Pork Nachos

Pulled Pork Nachos toppet med masser af cheddar, hjemmelavet salsa, guacamole og iskold creme fraiche, – nemt og lækkert.
Denne her omgang er en perfekt måde at bruge en rest Pulled Pork på, – og det er bare rigtig snasket hyggemad.
Server evt. med en frisk salat ved siden af, – perfekt til både frokost og aftensmad.

Pulled Pork Nachos

By Dianna Brinch Personer: 2
Tid: 25 min.

Opskrift på Pulled Pork Nachos

Ingredienser

Fremgangsmåde

1

Fordel chips, ost og kød i et ovnfast fad, - sørg for at der er masser af ost og kød mellem alle lagene.

2

Bag dine nachos i en forvarmet ovn ved 180 grader, almindelig ovn, i ca. 15 min., - eller til osten er smeltet og kødet er varmet godt igennem.

3

Top fadet med hjemmelavet gacamole, salasa og iskold creme fraiche, - og drys evt. med lidt forårsløg og chiliflager.

Pulled Pork Nachos - Opskrift på nachos med pulled pork
Pulled Pork Nachos – Opskrift på nachos med pulled pork
Pulled Pork Nachos - Opskrift på nachos med pulled pork
Pulled Pork Nachos – Opskrift på nachos med pulled pork

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*