
Pulled Pork Nachos toppet med masser af cheddar, hjemmelavet salsa, guacamole og iskold creme fraiche, – nemt og lækkert.
Denne her omgang er en perfekt måde at bruge en rest Pulled Pork på, – og det er bare rigtig snasket hyggemad.
Server evt. med en frisk salat ved siden af, – perfekt til både frokost og aftensmad.
Ingredienser
- 250 g
tortilla chipe
- 400 g
- 200 g
cheddar, gerne fra blok, groft revet
Sådan gør du
- Fordel chips, ost og kød i et ovnfast fad, - sørg for at der er masser af ost og kød mellem alle lagene.
- Bag dine nachos i en forvarmet ovn ved 180 grader, almindelig ovn, i ca. 15 min., - eller til osten er smeltet og kødet er varmet godt igennem.
- Top fadet med hjemmelavet gacamole, salasa og iskold creme fraiche, - og drys evt. med lidt forårsløg og chiliflager.

