Disse pulled chicken croissanter er en sand lækkerbisken, når du trænger til noget ekstra snasket og velsmagende.
Croissantdejen får et let snit og fyldes med rester af saftig pulled chicken blandet med cremet pikantost, jalapenos og smeltende cheddar – en kombination, der garanterer masser af smag og fylde.
De er perfekte som et hurtigt mellemmåltid, en lækker snack eller som et nemt frokostmåltid, f.eks. serveret med en frisk salat ved siden af.
Pulled chicken croissanter kan også nemt pakkes i madpakken og nydes kolde – en sikker vinder hos både store og små.
Pulled chicken croissant
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 dåse croissantdej – jeg har brugt Danerolles
- 130 g pulled chicken – klik her for opskrift
- 50 g cheddar, revet
- 2 spsk pikantost
- 1 frisk jalapenos, finthakkrt
- Salt og friskkværnet peber
- Mælk eller sammenpisket æg til pensling
Sådan gør du
- Bland kyllingen med cheddar, pikantest og jalapenos og krydr med salt og friskkværnet peber.
- Rul dejen ud og skær den ud i de forsnittede stykker.
- Læg en god skefuld fyld i den bredde ende, mas gerne fyldet lidt samme, og rul nu dejen sammen til en croissant.Dub kan med fordel lige hive det brede stykke en smule større, og rulle dejen omkring fyldet. Sørg for at lukningen er nedad, og klem enderne let sammen.(Se evt. videoen over opskriften)
- Læg croissanterne på en bageplade med bagepapir, pensl med mælk eller sammenpisket æg og bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader, almindelig varme, i ca .15-18 minutter.
- Lad dem køle let af inden de serveres.