Pulled beef burger - Opskrift med barbecue og vagtel æg

Pulled beef barbecue burger

Den lækreste burger med fyld af pulled beef, barbecuesauce og små lækre vagtelæg.
Denne burger er virkelig kræs, smagen er dyb og lækker og så er den fyldt med gode sager. Pulled beef barbecue burger er perfekt at tilberede i grill, men kan også sagtens tilberedes indendørs i ovn.
En rigtig sommer klassiker man aldrig bliver træt af, og som kan serveres hele året rundt.

Pulled beef barbecue burger

By Dianna Brinch Personer: 6
Tid: +24 timer

Opskrift på den lækreste pulled beef barbecue burger med masser af smag og kraft.

Ingredienser

  • Ingredienser
  • Pulled beef
  • 1,5 kg tykkam
  • 1 1/2 dl vand
  • Rub
  • 2 spsk brun farin
  • 2 spsk paprika
  • 2 tsk løg pulver
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk chipotle chilipulver
  • 1 1/2 tsk salt
  • Peber
  • Barbecuesauce
  • 2 1/2 dl ketchup
  • 1/4 dl æblecidereddike, - måske en smule mere, smag til
  • 1 1/2 spsk worcestersauce
  • 1/2 dl brun farin
  • 2 tsk løg pulver
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1/2 tsk chipotle chilipulver
  • 1/4 tsk cayennepeber, - kan justeres efter temperament
  • Salt og peber
  • Derudover
  • 6 burgerboller, - prøv de lækreste sesam burgerboller
  • Blandet salat, f.eks. crisp salat og lidt rød spidskål
  • Cheddarost, - gerne et stykke man selv skærer af
  • 6-12 vagtelæg
  • Lidt olie
  • Evt. lidt mayo til over bollen.

Fremgangsmåde

1

Pulled beef Bland alle krydderierne til rubben, og rub stegen godt ind, - brug alt rubben.

2

Pak kødet tæt i enten film eller en vakuumpose, og læg det på køl natten over, - den skal ligge i 8-12 timer.

3

Tag en gryde, der kan tåle at gå i ovnen, og hæld vandet i denne. Læg stegen oven i, og sørg for at hælde alt krydderisaften med over stegen.

4

Læg låg på, og lad nu stegen langtidsstege ved 120 grader i ca. 10 timer. Vi startede vores Forno op med masser af brænde, lod den brande godt ud, og holdt den derefter i gang med et par stykker brænde ad gange, - på den måde holdt den en temperatur på mellem 120-150 grader.

5

Lad stegen hvile i 15 min. inden den tages op af gryden (uden væden i bunden) og trækkes fra hinanden med 2 gafler.

6

Barbecue sauce Rør ketchup sammen med æblecidereddike og worcestersauce.

7

Tilsæt brun farin og krydderier, - juster evt. selv styrken med cayennepeber.

8

Smag til med salt og peber og opbevar barbecuesaucen på køl til den skal serveres.

9

Burgeren Skær bollerne over og læg skiver af cheddarost på under bollerne.

10

Lun bollerne til osten er smeltet og bollerne er lune, - ikke sprøde.

11

Steg vagtelæggene i en smule olie ved helt svag varme, - de skal have ca. 2-5 min.

12

Top den nederste bolle med frisk salat, og derefter en god portion pulled beef.

13

Hæld et par skefulde barbecue sauce ud over kødet, top med lidt fintsnittet kål, 1-2 vagtel æg og derefter overbollen.

Noter

Kødet kan også vendes sammen med barbecuesaucen, det er en smagssag om man vender den i det eller putter det ovenpå. I dette tilfælde puttede vi det ovenpå kødet, så vi kunne bruge resterne af kødet anderledes.

Pulled beef burger - Opskrift med barbecue og vagtel æg
Pulled beef burger med cheddar, barbecue og vagtel æg.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gourministeriet bruger Akismet for at reducere spam. Læs mere om databehandling her.