Pizza Quattro Formaggi - Opskrift på pizza med 4 slags ost

Pizza Quattro Fromaggi

Fantastisk sprød og lækker pizza med masser af smag og masser af ost. Denne pizza kræver at man har en forkærlighed for oste, også oste med smag og kraft. Pizzaen kan spises alene eller toppet med frisk ruccola, det går fantastisk sammen med de fede oste.
Juster selv hvor meget ost du vil have på din pizza, nogle vil have mere eller mindre end andre, så målene i denne opskrift er som vi foretrækker det.

Pizza Quattro Formaggi

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 1 1/2 time

Opskrift på den lækreste pizza med 4 slags ost.

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej
  • Tomatsauce
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 stort løg, fint hakket
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1 tsk basilikum
  • 1 tsk oregano
  • Olivenolie
  • Salt og peber
  • Frisk basilikum, - kan undlades
  • Topping
  • 2 bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
  • 250 g gorgonzola, - vi bruger den fra Princip, den er rund og mild i smagen
  • 150 g parmesan, skåret i flager
  • 250 g Port Salut, skåret i skiver
  • Lidt tørret basilikum
  • Evt. 2 håndfulde ruccola

Fremgangsmåde

1

Tomatsauce Steg løg og hvidløg af i en gryde med lidt olivenolie.

2

Tilsæt de flåede tomater og krydderier og lad saucen simre i min. 30 min, - eller til væden er fordampet. Smagen bliver mere intens jo længere tid den står.

3

Tilsæt til sidst friske basilikumsblade og stil til side.

4

Topping Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.

5

Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel bøffel mozzarella på bundene.

6

Top med klumper af gorgonzola, skiver af port salut og flager af parmesan.

7

Krydr med tørret basilikum og peber og bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne. (I ovn, ca. 15 min ved 250 grader)

8

Top evt. med ruccola og server straks.

Pizza Quattro Formaggi - Opskrift på pizza med 4 slags ost
Pizza Quattro Formaggi – Fantastisk pizza med 4 slags ost.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*