
Lækker sprød pizza smurt med hjemmelavet tomatsauce, og toppet med masser af mozzarella, en god italiensk skinke og brune champignon skåret i skiver.
Denne her pizza er så enkel, og alligevel fyldt med dejlig smag af lækre råvarer. Jeg bruger både revet mozzarella og frisk mozzarella, – synes det giver den helt rigtige smag til denne pizza. Og så slut gerne af med frisk oregano eller basilikum inden servering, – enkelt og møg lækkert.

Pizza med skinke og champignon
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej – klik her
- 1 portion pizzasauce – klik her
- 250 g god italiensk skinke i skiver
- 200 g brune champignon, skåret i skiver
- 2 friske mozzarella
- 200 g revet mozzarella
- Salt og peber
- Evt. frisk oregano eller basilikum til toppen
Sådan gør du
- Dræn mozzarellaerne for væde og mas så meget væde ud som muligt. Jeg krammer dem gerne i lidt køkkenrulle, – så de er helt tørre.
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Smør bundene med pizzasauce, og fordel ostene på bundene.
- Læg skiver af skinke over, krøl dem gerne lidt sammen, og top derefter med champignon og frisk mozzarella revet i større strimler. ´
- Krydr pizzaerne med salt og peber, og bag dem til de er sprøde og gyldne, – i ovn, ca. 12-15 min ved 250 grader. Hold øje, – ovne varmer forskelligt.
- Server pizzaerne med lidt frisk basilikum eller frisk oregano på toppen.


God
Hvor er det dejligt at høre Ulla, – tusind tak for stjernerne:)
Ser super lækker ud! Hvor køber du din skinke henne? 🙂
Lækker opskrift, nem at gå til⭐️
Tusind tak Irma:)