Go Back
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
Ernæringsetiket
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Print
Pizza med skinke og champignon
Opskrift på lækre sprøde pizzaer med tomatsauce, skinke og champignong, - og godt med mozzarella.
Ret
Frokost, Hovedret
Køkken
Dansk, Italiensk
Nøgleord
Pizza
Samlet tid
1
time
time
30
minutter
minutter
Servings
4
personer
Calories
976
kcal
Ingredienser
1
portion
pizzadej - klik her
1
portion
pizzasauce - klik her
250
g
god italiensk skinke i skiver
200
g
brune champignon, skåret i skiver
250
g
mozzarella
Salt og peber
Evt. frisk oregano eller basilikum til toppen
Sådan gør du
Dræn mozzarellaerne for væde og mas så meget væde ud som muligt. Jeg krammer dem gerne i lidt køkkenrulle, – så de er helt tørre.
Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
Smør bundene med pizzasauce, og fordel ostene på bundene.
Læg skiver af skinke over, krøl dem gerne lidt sammen, og top derefter med champignon og frisk mozzarella revet i større strimler. ´
Krydr pizzaerne med salt og peber, og bag dem til de er sprøde og gyldne, – i ovn, ca. 12-15 min ved 250 grader. Hold øje, - ovne varmer forskelligt.
Server pizzaerne med lidt frisk basilikum eller frisk oregano på toppen.
Video
Nutrition
Kalorier:
976
kcal
|
Kulhydrater:
125
g
|
Protein:
49
g
|
Fedt:
32
g
|
Mættet fedt:
14
g
|
Flerumættet fedt:
4
g
|
Enkeltumættet fedt:
9
g
|
Kolesterol:
88
mg
|
Natrium:
3378
mg
|
Kalium:
747
mg
|
Fiber:
5
g
|
Sukker:
20
g
|
A-vitamin:
856
IU
|
C-vitamin:
7
mg
|
Kalcium:
343
mg
|
Jern:
9
mg