Pizza med carpaccio, valnødder og trøffelolie
Opskrift på skøn pizza med carpaccio, valnødder, ruccola og trøffelolie.

Skøn, enkelt og virkelig lækker pizza carpaccio med sprød ruccola, valnødder og trøffelolie.
Denne pizza fik jeg på en skøn Italiensk restaurant i Helsingør for nylig, og den smagte bare helt fantastisk. Jeg har tilføjet valnødder da jeg synes det komplimenterer carpaccio og trøffelolien rigtig godt, men de kan sagtens undlades hvis man ikke er til nødder på sin pizza.

Pizza med carpaccio, valnødder og trøffelolie
Opskrift på skøn pizza med carpaccio, valnødder, ruccola og trøffelolie.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej – klik her
Topping
- 1 portion pizzasauce – klik her
- 2
bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
- 24 skiver
carpaccio
- 2 store håndfulde ruccola
- 2 håndfulde
valnødder
-
Parmesan
-
Trøffelolie
-
Peber
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel bøffel mozzarella og et drys parmesan på hver bund.
- Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne. I ovn, ca. 12-15 min ved 250 grader. Hold øje, – ovne varmer forskelligt.
- Lad bundene køle 5 min. inden de toppes med carpaccio, ruccola, valnødder og trøffelolie samt friskkværnet peber.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.


