Pizza med bøf bearnaise - Opskrift og inspiration til topping

Pizza med bøf bearnaise

Hvad synes du?


Lækker sprød pizzabund toppet med tomat, masser af ost, skiver af oksekød og bearnaise, – en fuldstændig fantastisk pizza med masser af smag.
Herhjemme elsker vi bearnaise, vi elsker en god bøf og vi elsker pizza, så I kan nok forestille Jer at denne pizza går lige ind på top 10 over favoritterne (sammen med de 50 andre 😉)
Brug det stykke oksekød du måtte ligge inde med, vi bruger gerne filet, mørbrad eller lignende, og put det på råt, det når sagtens at blive tilberedt.
Ligger du inde med tilberedte rester kan de også sagtens bruges, – du får en fantastisk pizza med masser af smag.

Pizza med bøf bearnaise

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 1 1/2 time

Opskrift på lækre sprøde pizzaer med bøf bearnaise.

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej
  • Tomatsauce
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 stort løg, fint hakket
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1 tsk basilikum
  • 1 tsk oregano
  • Olivenolie
  • Salt og peber
  • Frisk basilikum, - kan undlades
  • Topping
  • 3-4 bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
  • 150-200 g oksekød, skåret i strimler
  • 2 små løg, skåret i ringe
  • 2-3 dl bearnaise, - gerne hjemmelavet bearnaise
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

1

Tomatsauce Steg løg og hvidløg af i en gryde med lidt olivenolie.

2

Tilsæt de flåede tomater og krydderier og lad saucen simre i min. 30 min, - eller til væden er fordampet. Smagen bliver mere intens jo længere tid den står.

3

Tilsæt til sidst friske basilikumsblade og stil til side.

4

Topping Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.

5

Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel bøffel mozzarella på bundene.

6

Top med strimler af oksekød og skiver af løg, og giv pizzaen en god sjat peber og lidt salt.

7

Bag pizzaerne i ca. 15 min. ved 250 grader.

8

Top med klatter af bearnaise og evt. frisk estragon. Bruger du hjemmelavet bearnaise er det en god ide lige at lade pizzaen stå en 2-3 min. inden den kommes på, så ikke den skiller pga. varmen fra pizzaen. Bruger du bearnaise fra glas (ikke køleskabs kold) kommes den på med det samme, så varmen får den til at flyde ud.

Pizza med bøf bearnaise - Opskrift og inspiration til topping
Pizza med bøf bearnaise – Opskrift og inspiration til topping

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*