Pizza bolognese - Opskrift på pizza med kødsauce og æg

Pizza bolognese med æg

Pizza bolognese - Opskrift på pizza med kødsauce og æg
Pizza bolognese med æg
Opskrift på lækker klassisk pizza bolognese toppet med æg med blød midte.
Samlet tid: 1 time 30 minutter
5 fra 3 stemmer

Pizza bolognese, – en pizza som de fleste er vilde med. Denne pizza med kødsauce er toppet med æg med blød midte, det passer fantastisk til både kødsauce og den sprøde bund.
Jeg elsker æg på min pizza, synes simpelthen det smager fantastisk, – den bløde blomme der flyder når man skærer i pizzaen, mums altså.
Jeg var selv skeptisk da jeg før i tiden læste om de forskellige toppings i pizza brochuren og jeg så æg, – men hold nu op det er fantastisk. Prøv det, – det er virkelig et hit.

Pizza bolognese - Opskrift på pizza med kødsauce og æg

Pizza bolognese med æg

Opskrift på lækker klassisk pizza bolognese toppet med æg med blød midte.
5 fra 3 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Gourministeriet, Italiensk
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

Topping

  • 4 dl

    kødsauce, - prøv denne fantastisk opskrift på Vores favorit bolognese

  • 3 bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
  • 12

    æg

  • Evt. lidt finthakket persille til toppen

Sådan gør du

Pizza

  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
  • Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel bøffel mozzarella på bundene.
  • Top med klatter af kødsauce, og forbag dem i ca. 10 min. ved 250 grader.
  • Slå 3 æg ud på hver pizza og bag dem færdigt i ca. 5 min. til hviden er tilberedt.
  • Top pizzaerne med friskhakket persille.

Følg Gourministeriet på Instagram

Følg Gourministeriet på Instagram og få daglig inspiration til din madlavning.

Gourministeriet - Instagram
Klik her og følg Gourministeriet
Pizza bolognese - Opskrift på pizza med kødsauce og æg
Pizza bolognese – Opskrift på pizza med kødsauce og æg

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse