Pizza bolognese - Opskrift på pizza med kødsauce og æg

Pizza bolognese med æg

Hvad synes du?


Pizza bolognese, – en pizza som de fleste er vilde med. Denne skønne version er toppet med æg med blød midte, det passer fantastisk til både kødsauce og den sprøde bund.
Jeg elsker æg på min pizza, synes simpelthen det smager fantastisk, – den bløde blomme der flyder når man skærer i pizzaen, mums altså.
Jeg var selv skeptisk da jeg før i tiden læste om de forskellige toppings i pizza brochuren og jeg så æg, – men hold nu op det er fantastisk. Prøv det, – det er virkelig et hit.

Pizza bolognese med æg

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 1 1/2 time

Opskrift på lækker klassisk pizza bolognese toppet med æg med blød midte.

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej
  • Tomatsauce
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 stort løg, fint hakket
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1 tsk basilikum
  • 1 tsk oregano
  • Olivenolie
  • Salt og peber
  • Frisk basilikum, - kan undlades
  • Topping
  • 4 dl kødsauce, - prøv denne fantastisk opskrift på Vores favorit bolognese
  • 2-3 bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
  • 12 æg
  • Evt. lidt finthakket persille til toppen

Fremgangsmåde

1

Tomatsauce Steg løg og hvidløg af i en gryde med lidt olivenolie.

2

Tilsæt de flåede tomater og krydderier og lad saucen simre i min. 30 min, - eller til væden er fordampet. Smagen bliver mere intens jo længere tid den står.

3

Tilsæt til sidst friske basilikumsblade og stil til side.

4

Topping Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.

5

Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel bøffel mozzarella på bundene.

6

Top med klatter af kødsauce, og forbag dem i ca. 10 min. ved 250 grader.

7

Slå 3 æg ud på hver pizza og bag dem færdigt i ca. 5 min. til hviden er tilberedt.

8

Top pizzaerne med friskhakket persille.

Pizza bolognese - Opskrift på pizza med kødsauce og æg
Pizza bolognese – Opskrift på pizza med kødsauce og æg

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*