Pizza bianco med spinat, kylling og mascarpone
Opskrift på den lækreste pizza bianco med kylling, spinat og oste.

Enkel, mild og virkelig lækker pizza med den skønneste kombination af saftig kylling, dampet spinat, mozzarella og mascarpone.
Jeg bliver aldrig træt af pizza, og jeg bliver aldrig træt af at finde på nye lækre toppings. Denne pizza er virkelig et hit med sin milde og delikate smag fra kylling, spinat og oste.

Pizza bianco med spinat, kylling og mascarpone
Opskrift på den lækreste pizza bianco med kylling, spinat og oste.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej – klik her
- 2
bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
- 250 g
mascarpone
- 400 g
frisk spinat
- 2
kyllingebryst fileter, forkogt i letsaltet vand
-
Salt og peber
- 1 spsk
smør
Gourministeriet Premium
INGEN REKLAMER – Gourministeriets app (iOS & Android) – Gem favoritter – Notifikationer & meget mere… Bestil her – Fra 25 kr..Sådan gør du
- Kog kyllingen i ca. 15 min i en gryde med letsaltet vand, lad den køle let af og skær den derefter i mindre stykker.
- Smelt smørret på en pande, hæld spinaten over, krydr med salt og peber og lad spinaten falde sammen under omrøring, – tag den af blussen så snart den er faldet sammen. Hæld spinaten i en sigte og lad den dræne godt for væde.
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Fordel bøffel mozzarella og mascarpone på bundene.
- Top med spinat og kylling.
- Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, – i ovn, ca. 15 min ved 250 grader.
- Server pizzaerne med friskkværnet peber på toppen.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

