
Enkel, mild og virkelig lækker pizza med den skønneste kombination af saftig kylling, dampet spinat, mozzarella og mascarpone.
Jeg bliver aldrig træt af pizza, og jeg bliver aldrig træt af at finde på nye lækre toppings. Denne pizza er virkelig et hit med sin milde og delikate smag fra kylling, spinat og oste.

Pizza bianco med spinat, kylling og mascarpone
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej - klik her
- 2
bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
- 250 g
mascarpone
- 400 g
frisk spinat
- 2
kyllingebryst fileter, forkogt i letsaltet vand
-
Salt og peber
- 1 spsk
smør
Sådan gør du
- Kog kyllingen i ca. 15 min i en gryde med letsaltet vand, lad den køle let af og skær den derefter i mindre stykker.
- Smelt smørret på en pande, hæld spinaten over, krydr med salt og peber og lad spinaten falde sammen under omrøring, - tag den af blussen så snart den er faldet sammen. Hæld spinaten i en sigte og lad den dræne godt for væde.
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Fordel bøffel mozzarella og mascarpone på bundene.
- Top med spinat og kylling.
- Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, - i ovn, ca. 15 min ved 250 grader.
- Server pizzaerne med friskkværnet peber på toppen.

