Pizza bianco med oksemørbrad - Inspiration til pizza topping

Pizza bianco med oksemørbrad, svampe og salvie

Fantastisk pizza bianco med hvidløgs/salvie olie, mascarpone, oksemørbrad og svampe.
En pizza med masser af smag, gode oste og simpelthen det lækreste kød, – den smager vanvittig godt.

Pizza bianco med oksemørbrad, svampe og salvie

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 1 1/2 time

Opskrift på den lækreste pizza bianco med mascarpone, oksemørbrad og salvie.

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej
  • 2 bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
  • 250 g mascarpone
  • 200-300 g oksemørbrad, skåret i strimler/stykker (fersk)
  • 8 brune mark champignon, skåret i skiver
  • 1 håndfuld friske salvieblade
  • 6 fed hvidløg
  • 1 dl olivenolie
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • Frisk salvie til toppen, finthakket

Fremgangsmåde

1

Fint hak salvien og bland det sammen med olivenolien.

2

Pres eller riv hvidløget fint og bland det sammen med ovenstående og smag til med salt og peber.

3

Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.

4

Smør alle pizzabunde med salvie/hvidløgsolien, - helt ud til kanten.

5

Fordel bøffel mozzarella og mascarpone på bundende.

6

Top med strimler af rå oksemørbrad og skiver af champignon.

7

Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, - i ovn, ca. 15 min ved 250 grader.

8

Giv hver pizza en gang friskkværnet peber og lidt frisk salvie inden servering.

Pizza bianco med oksemørbrad - Inspiration til pizza topping
Pizza bianco med oksemørbrad, svampe, salvie og hvidløg.
Pizza bianco med oksemørbrad - Inspiration til pizza topping
Pizza bianco med oksemørbrad – Inspiration til pizza topping.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*