Fantastisk pizza bianco med hvidløgs/salvie olie, mascarpone, oksemørbrad og svampe.
En pizza med masser af smag, gode oste og simpelthen det lækreste kød, – den smager vanvittig godt.
Pizza bianco med oksemørbrad, svampe og salvie
Opskrift på den lækreste pizza bianco med mascarpone, oksemørbrad og salvie.
Ingredienser
- 1 portion pizzadej
- 2 bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
- 250 g mascarpone
- 200-300 g oksemørbrad, skåret i strimler/stykker (fersk)
- 8 brune mark champignon, skåret i skiver
- 1 håndfuld friske salvieblade
- 6 fed hvidløg
- 1 dl olivenolie
- Salt
- Friskkværnet peber
- Frisk salvie til toppen, finthakket
Fremgangsmåde
Fint hak salvien og bland det sammen med olivenolien.
Pres eller riv hvidløget fint og bland det sammen med ovenstående og smag til med salt og peber.
Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
Smør alle pizzabunde med salvie/hvidløgsolien, - helt ud til kanten.
Fordel bøffel mozzarella og mascarpone på bundende.
Top med strimler af rå oksemørbrad og skiver af champignon.
Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, - i ovn, ca. 15 min ved 250 grader.
Giv hver pizza en gang friskkværnet peber og lidt frisk salvie inden servering.

