Lækker og mættende måltidssalat med skønt fyld af bl.a. kylling, quinoa og hasselnødder.
Den smager virkelig godt, dejlig nøddesmag og skønne konsistenser. Salaten har masser af fylde og mæthed og lækre knasende ristede hasselnødder.
Pastasalat med kylling og pesto
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 2
kyllingebrystfileter
- 100 g
pasta, skruer, horn eller lignende
- 4 håndfulde
babyspinat
- 1/2 dl
rød quinoa
- 5 spsk
god grøn pesto, prøv denne spinatpesto eller min favorit ruccola pesto
- 1 håndfuld
-
Karse til toppen
Sådan gør du
- Krydr kyllingen med salt og peber og steg den i en smule olie til den er lækker gylden og gennemstegt. Læg til side og lad den køle af inden den skæres i mindre stykker.
- Kog pasta og quinoa som anvist på poserne, og skyld dem derefter i rigeligt koldt vand og lad dem dræne helt for væde.
- Vend pastaen sammen med pesto og kylling, og bland det godt.
- Vend spinat, quinoa og hasselnødder i og mix det sammen.
- Top salaten med masser af karse og server som tilbehør eller til en lækker frokost.
Lækker pastasalat … undlod hasselnødder og kom feta på i stedet. Det var super lækkert!
Hej Helle
Hvor er det dejligt at høre, tusind tak for de søde ord 🙂
Kh Dianna