Den ultimative familieret der hitter hos både børn og voksne, – pølsegryde med pasta.
Denne pastaret er en kæmpe hit herhjemme, den smager såååå godt. Stegte pølse stykker vendt i den lækreste cremede tomatsauce, what’s not to love.
Det er lidt pølsegryde møder svensk pølseret møder pasta i cremet tomatsauce, – en perfekt kombination fra alle 3 kategorier.
Pastaret med pølser i cremet tomatsauce
Opskrift på en skøn familieret med pasta og pøler.
Ingredienser
- 8 wienerpølser
- 1 stort løg, finthakket
- 3 fed hvidløg, revet eller presset
- 3 spsk tomatkoncentrat
- 1 ds hakkede tomater
- 1/4 l piskefløde
- 2 tsk paprika
- 1/4 tsk stærk paprika
- 1/2 tsk basilikum
- 1/4 tsk oregano
- Olie
- Salt og peber
- Derudover
- 400 g pasta
- Evt. lidt revet parmesan til toppen
Fremgangsmåde
Skær pølserne ud i stykker på ca. 1 cm i tykkelsen.
Varm en smule olie i en gryde og steg pølsestykkerne af ved middel varme til de er let brunede. Hæld dem på en tallerken og sæt dem til side.
Svits løg og hvidløg klare i samme gryde, - tilsæt evt. en smule mere olie så ikke de brænder på.
Tilsæt begge slags paprika og lad det varme med et minuts tid, og tilsæt derefter tomatkoncentrat og lad også det varme med et minuts tid.
Hæld hakkede tomater og piskefløde over, tilsæt oregano og basilikum, og lad saucen simre i 15 min. ved middel varme.
Hæld pølsestykkerne tilbage i gryden og lad den stå i yderligere 10-15 min., og smag til med salt og peber.
Kog i mellemtiden pastaen al dente som beskrevet på pakken. Hæld vandet fra og vend pastaen i pølsegryden.
Anret i tallerkener og server evt.men lidt revet parmesan på toppen.

