Pasta med parmesansauce

Pasta med parmesansauce

Pasta med parmesansauce
Opskrift på cremet pasta med parmesan, hvidløg og fløde.
Pasta med parmesansauce

Fettuccine med cremet parmesansauce, – en nem pasta med parmesan, hvidløg og fløde.
Ganske få ingredienser, masser af friskkværne peber, og simpelthen så lækker cremet.
Denne her pasta med parmesan kan stå på bordet på kun 15 minutter. Den er mild, blød og cremet, og virkelig nem at lave.
Parmesansaucen er lavet med kun hvidløg, smør, hvidvin, fløde og parmesan, – enkelt og godt.
Server den alene, til et stykke fisk eller kød til, med brød eller en frisk tomatsalat.

Pasta med parmesansauce

Pasta med parmesansauce

Opskrift på cremet pasta med parmesan, hvidløg og fløde.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 10 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Italiensk
Keyword: Pasta
Samlet tid: 15 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 400 g pasta
  • 25 g smør
  • 1 spsk olie
  • 3-4 fed hvidløg
  • 1 dl tør hvidvin – eller bouillon*
  • 2 1/2 dl piskefløde
  • 140 g parmesan, fintrevet
  • Friskkværnet peber og evt. salt
  • Pastavand
  • Evt. finthakket persille

Sådan gør du

  • Smelt smør og olie i en gryde, og steg hvidløget i et par minutter. Krydr med rigeligt friskkværnet peber.
    Hvidløget må ikke blive brunt.
  • Hæld hvidvinen over, og lad den koge let ind.
    *Bruges bouillon vil jeg anbefale at smage til med lidt citron til sidst.
  • Tilsæt fløden, varm igennem, og rør parmesanen i saucen.
    Lad den simre imens pastaen tilberedes al dente i en anden gryde.
  • Tag pastaen direkte fra gryden, og vend den i saucen.
  • Juster konsistensen med pastavand, og smag til med friskkværnet peber, salt og evt. citronsaft.
  • Drys med persille inden servering.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)