Nem og lækker pasta med saftig kylling og fyldig cajunsauce.
Den tager ikke mere end 30 minutter at bikse sammen, og er en skøn nem hverdagsret for hele familien.
Server din kylling i cajunsauce med din favorit pasta, – jeg kan varmt anbefale skaller eller penne, da de kan gemme på masser af sauce.
Kyllingen kan du servere som et helt bryst, eller du kan skære den i skiver inden den lægges på toppen.
Mit hjemmelavede cajunkrydderi finder du opskriften på her.
Opskriften her er den sammen som denne opskrift, – her er den blot serveret med pasta.
Pasta med kylling, grøntsager og cajunsauce
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 400 g pasta
Kylling
- 600 g kyllingebryster
- 1 dl hvedemel
- 30 g smør
- 2-3 spsk olie
- 1/2 spsk cajun krydderi – klik her for opskrift
- Salt og peber
Cajunsauce med grøntsager
- 2 løg, skåret i strimler
- 2 peberfrugter, skåret i strimler
- 4 fed hvidløg, revet eller presset
- 1 ds hakkede tomater eller polpa
- 2 spsk tomatkoncentrat
- 2 1/2 dl fløde
- 60 g parmesan, revet
- 2 spsk cajun krydderi – klik here for opskrift
- Salt og peber
Sådan gør du
- Krydr kyllingebrysterne med salt, peber og en smule cajun krydderi, og vend dem derefter i hvedemel.
- Smelt smør og olie på en pande ved middel varme, og steg kyllingen til den er gennemstegt og gylden på begge sider.Læg kylling til side på en tallerken med staniol løst over.
- På samme pande steges løg og hvidløg til løgene er klare.Tilsæt evt. en smule ekstra olie hvis der er behov for det.
- Tilsæt derefter peberfrugterne, og varm med et par minutter inden cajun krydderi drysses over og varmes med et minuts tid.
- Tilsæt tomatkoncentrat, rør det godt ind i retten, og hæld derefter fløden og de hakkede tomater ved.
- Varm saucen igennem i 5 minutter og tilsæt derefter parmesanen.*Kog i mens din pasta som beskrevet på pakken.
- Lad saucen simre i yderligere et par minutter og smag til med salt og peber.
- Læg kyllingen tilbage i panden, og varm den med, imens pastaen koger færdigt.
- Dræn pastaen for væde og fordel den i 4 dybe tallerkener. Top med kylling og masser af sauce, – du kan evt. skære kyllingen i skiver inden den lægges på toppen.
- Drys med lidt fintsnittet grønt på toppen, og server evt. med lidt ekstra parmesan ved siden af.
Kan det godt passe der er en fejl i ingredienslisten? Der står 2 gange tomatkoncentrat.
Hej Jennie
Ej ja for søren da, det er en kæmpe fejl – de 2 1/2 dl er fløde.
Tusind tak fordi du skriver det 🙂
Kh Dianna
Jeg fandt ud af det og det var mega lækkert, ligesom mange af dine andre opskrifter 🙂 God dag.
Tror det er fejl i opskriften? Hvornår skal kyllingerne steges?
Punkt et og 2 er ens.
Hej Henriette
Åhh godt du skriver det, – det er hermed rettet:)
Kh Dianna
Hej – lyder super lækkert, og jeg vil lave det til vores madklub i morgen. Kan du anbefale en god salat eller andet grønt til. Jeg er løbet tør for ideer:)
Bh. Karen
Hej Karen
Hvor lyder det dejligt altså, – jeg har et par forslag til dig 🙂
Jeg tænker Panzanella vil gå rigtig godt med retten, eller en klassisk tomatsalat.
Men faktisk også min opskrift på Grøn salat med agurk, tomat og rødløg – dild og persille, Grønkålssalat med quinoa, avocado og soltørrede tomater eller Romainesalat med rucola, citron og parmesan 🙂
Håber du kan bruge én af dem 🙂
Kh Dianna