Krydr kyllingebrysterne med salt, peber og en smule cajun krydderi, og vend dem derefter i hvedemel.
Smelt smør og olie på en pande ved middel varme, og steg kyllingen til den er gennemstegt og gylden på begge sider.Læg kylling til side på en tallerken med staniol løst over.
På samme pande steges løg og hvidløg til løgene er klare.Tilsæt evt. en smule ekstra olie hvis der er behov for det.
Tilsæt derefter peberfrugterne, og varm med et par minutter inden cajun krydderi drysses over og varmes med et minuts tid.
Tilsæt tomatkoncentrat, rør det godt ind i retten, og hæld derefter fløden og de hakkede tomater ved.
Varm saucen igennem i 5 minutter og tilsæt derefter parmesanen.*Kog i mens din pasta som beskrevet på pakken.
Lad saucen simre i yderligere et par minutter og smag til med salt og peber.
Læg kyllingen tilbage i panden, og varm den med, imens pastaen koger færdigt.
Dræn pastaen for væde og fordel den i 4 dybe tallerkener. Top med kylling og masser af sauce, - du kan evt. skære kyllingen i skiver inden den lægges på toppen.
Drys med lidt fintsnittet grønt på toppen, og server evt. med lidt ekstra parmesan ved siden af.