Pasta med krydret pølse i paprikasauce - Opskrift på cremet pasta

Pasta med krydret pølse i paprikasauce

Pasta med krydret pølse i paprikasauce
Opskrift på en lækker cremet pasta med krydrede pølser
Pasta med krydret pølse i paprikasauce - Opskrift på cremet pasta

Super nem og lækker hverdagspasta med masser af smag forenet i en cremet paprikasauce.
Denne pastaret tager inden tid at lave når først peberfrugterne er grillede og pillede, – så står du alligevel og har gang i grillen, kan du med fordel grille peberfrugterne af dagen i forvejen.
Kan du ikke finde nogle gode krydrede pølser kan du sagtens bruge et godt stykke chorizo, – det masser også perfekt til retten.

Pasta med krydret pølse i paprikasauce - Opskrift på cremet pasta

Pasta med krydret pølse i paprikasauce

Opskrift på en lækker cremet pasta med krydrede pølser
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.80 fra 5 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 400 g

    pasta, gerne penne

  • 4

    gode krydrede pølser, vi brugte merguex med lammekød

  • 5 peberfrugter, - helst kun røde og gule
  • 2

    løg, groft hakkede

  • 4 fed

    hvidløg

  • 40 g

    smør

  • 1/4 l

    piskefløde

  • 1 dl

    vand + 1/2 grøntsagsboullion terning

  • 50 g

    parmesan, fintrevet

  • 1 spsk

    citron

  • 1 tsk

    chiliflager

  • 2 tsk

    paprika

  • 1/2 tsk

    røget paprika

  • Salt og peber

  • Olie

  • Finthakket persille og revet parmesan til toppen

Sådan gør du

  • Befri peberfrugterne for kernehusene og skær dem ud i store stykker. Grill stykkerne på skindsiden, gerne over kul, det giver en skøn smag, - til de er godt sorte på skind siden. Placer stykkerne i et fad, dæk det med film og lad dem køle af inden skindet pilles af. Peberfrugterne kan også grilles hele på alle skindsider, og derefter skæres ud, - det er hvad man finder nemmest.
  • Skær enden af pølsen så du kan mase det ferske kød ud af pølserne, - det skal mases ud i små klumper.
  • Varm lidt olie i en gryde, og steg kødklumperne ved middelvarme i ca. 3-5 min. Læg dem til side på en tallerken.
  • Smelt smørret i samme gryde og steg løg og hvidløg af til løgene er klare.
  • Tilsæt peberfrugterne og krydr med papirka, røget paprika og chiliflager, - lad det stege med et par minutter.
  • Hæld piskefløden, vand og boullionterningen over og blend til saucen er jævn og cremet, - enten med en stavblender eller ved at hælde det hele i en blender. Vi bruger gerne vores Thermomix til at tilberede saucen i.
  • Hæld saucen tilbage i gryden, tilsæt fintrevet parmesan og citronsaft, og varm saucen godt igennem.
  • Smag til med salt og peber.
  • Kog pastaen som anvist på pakken. Hæld vandet fra og vend den straks i den cremede peberfrugtsauce.
  • Server retten toppet med finthakket persille og revet parmesan.
Pasta med krydret pølse i paprikasauce - Opskrift på cremet pasta
Pasta med krydret pølse i paprikasauce – Nem og lækker hverdagspasta.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)