Pasta med kantareller, hvidvin og fløde – Nem pastaret med svampe

Pasta med kantareller, hvidvin og fløde

Pasta med kantareller, hvidvin og fløde – Nem pastaret med svampe
Pasta med kantareller, hvidvin og fløde
Opskrift på nem og ultra simpel pasta med friske. smørstegte kantareller, hvidvin og fløde.
4.67 fra 3 stemmer

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Denne pastaret med kantareller, hvidvin og fløde er en perfekt kombination af simple ingredienser og skønne smage.
Kantarellerne smørsteges, hvilket giver dem en lækker nøddeagtig smag, og derefter tilsættes de finthakkede skalotteløg og hvidløg for ekstra dybde. Hvidvinen koges ind med svampene og skaber en dejlig syre, der afbalanceres smukt med den cremede fløde og revet parmesan.
Masser af friskkværnet peber giver retten et ekstra kick.
Server denne cremede kantarel-pastaret med din yndlingspasta for en nem og utrolig lækker hverdags- eller weekendret, der føles som ren forkælelse. 

Pasta med kantareller, hvidvin og fløde – Nem pastaret med svampe

Pasta med kantareller, hvidvin og fløde

Opskrift på nem og ultra simpel pasta med friske. smørstegte kantareller, hvidvin og fløde.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.67 fra 3 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Italiensk
Nøgleord: efterårs mad, Kantareller, Nem pasta
Samlet tid: 20 minutter
Ændre antal4 personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 25 g smør
  • 300 g kantareller, renset
  • 1 skalotteløg, finthakket
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1 1/2 dl hvidvin
  • 4 dl fløde – eller cremefine
  • 80 g parmesan, fintrevet
  • 400 g pasta
  • Salt og friskkværnet peber
  • Evt. finthakket persille

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Sådan gør du

  • Smelt smørret på en pande, og steg kantarellerne heri til de er gyldne.
  • Tilsæt løg og hvidløg og steg videre et par minutter, til løgene er klare.
  • Hæld hvidvinen over og lad den koge godt ind, inden fløden tilsættes. Lad retten simre i 5 minutter.
    Kog imens pastaen al dente.
  • Rør parmesanen i saucen til den smelter, og smag saucen til med salt og friskkværnet peber.
  • Vend pastaen på panden til saucen sætter sig om pastaen, og juster evt. konsistensen med lidt pastavand hvis der er behov for det.
  • Servér med friskkværnet peber på toppen, og evt. et drys finthakket persille.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

Kommentarer

  1. Anonym

    4 stars
    Gudespise

  2. Camilla

    5 stars
    Lækker og let at lave

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)