Pasta gorgonzola - Opskrift på pasta i cremet gorgonzolasauce

Pasta med gorgonzola og ramsløg

Pasta med gorgonzola og ramsløg
Opskrift på pasta vendt i lækker cremet gorgonzolasauce
Pasta gorgonzola - Opskrift på pasta i cremet gorgonzolasauce

Pasta vendt i en lækker cremet gorgonzolasauce med friske ramsløg, – simpel og virkelig lækker pastaret.
Denne pasta er super nem at lave og kræver ganske få ingredienser. Server den alene eller som tilbehør til en god bøf, kylling eller lignende.

Pasta gorgonzola - Opskrift på pasta i cremet gorgonzolasauce

Pasta med gorgonzola og ramsløg

Opskrift på pasta vendt i lækker cremet gorgonzolasauce
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.63 fra 16 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 45 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 500 g

    pasta

  • 200 g

    gorgonzola

  • 1/2 l

    piskefløde

  • 2 1/2 dl

    vand (eller boullion)

  • 1

    løg, finthakket

  • 1/2

    citron, saften heraf

  • 1 lille håndfuld ramsløg - kan erstattes af 2 fed hvidløg, revet
  • Salt og peber

  • Olie

Sådan gør du

  • Steg løgene blanke i en smule olie.
  • Tilsæt piskefløde, vand og gorgonzola og lad saucen koge ind i ca. 20 min.
  • Tilsæt citron og smag saucen til med salt og peber, og lad den simre mens pastaen koges.
  • Vend ramsløgene i saucen til aller sidst, så de bevarer den flotte farve.
  • Hæld vandet fra pastaen, og vend det straks i saucen.
  • Server pastaen med friskkværnet peber.
Pasta gorgonzola - Opskrift på pasta i cremet gorgonzolasauce
Pasta gorgonzola – Opskrift på pasta i cremet gorgonzolasauce
Pasta gorgonzola - Opskrift på pasta i cremet gorgonzolasauce
Pasta gorgonzola – Opskrift på pasta i cremet gorgonzolasauce

Kommentarer

  1. Anonym

    3 stars
    I denne ret…..løg dur ikke..
    Synes ofte l ø g bliver brugt forkert, for meget i – ‘ danske retter’…..
    Så køg skal ikke bare steges…..måske tilberedes … anderledes…

    • Hejsa

      Uhh, altså jeg synes jo de giver en skøn smag til retten, så jeg ville ikke undlade dem 🙂
      Men det er smag og behag, – og du kan sagtens undlade dem 🙂

      Dbh Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)