Pasta vendt i en lækker cremet gorgonzolasauce med friske ramsløg, – simpel og virkelig lækker pastaret.
Denne pasta er super nem at lave og kræver ganske få ingredienser. Server den alene eller som tilbehør til en god bøf, kylling eller lignende.
Pasta med gorgonzola og ramsløg
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 500 g
pasta
- 200 g
gorgonzola
- 1/2 l
piskefløde
- 2 1/2 dl
vand (eller boullion)
- 1
løg, finthakket
- 1/2
citron, saften heraf
- 1 lille håndfuld ramsløg - kan erstattes af 2 fed hvidløg, revet
-
Salt og peber
-
Olie
Sådan gør du
- Steg løgene blanke i en smule olie.
- Tilsæt piskefløde, vand og gorgonzola og lad saucen koge ind i ca. 20 min.
- Tilsæt citron og smag saucen til med salt og peber, og lad den simre mens pastaen koges.
- Vend ramsløgene i saucen til aller sidst, så de bevarer den flotte farve.
- Hæld vandet fra pastaen, og vend det straks i saucen.
- Server pastaen med friskkværnet peber.
I denne ret…..løg dur ikke..
Synes ofte l ø g bliver brugt forkert, for meget i – ‘ danske retter’…..
Så køg skal ikke bare steges…..måske tilberedes … anderledes…
Hejsa
Uhh, altså jeg synes jo de giver en skøn smag til retten, så jeg ville ikke undlade dem 🙂
Men det er smag og behag, – og du kan sagtens undlade dem 🙂
Dbh Dianna
Dejlig og enkel ret. Og da jeg har ramsløg i haven er det oplagt at bruge dem.