Pasta vendt i en lækker cremet gorgonzolasauce med friske ramsløg, – simpel og virkelig lækker pastaret.
Denne pasta er super nem at lave og kræver ganske få ingredienser. Server den alene eller som tilbehør til en god bøf, kylling eller lignende.

Pasta med gorgonzola og ramsløg
Opskrift på pasta vendt i lækker cremet gorgonzolasauce
Udskriv
Pin
Bedøm opskriften 🙂
Antal: 4 Personer
Del via email
Følg Gourministeriet +125.000 følger Gourministeriet på Instagram
Ingredienser
- 500 g
pasta
- 200 g
gorgonzola
- 1/2 l
piskefløde
- 2 1/2 dl
vand (eller boullion)
- 1
løg, finthakket
- 1/2
citron, saften heraf
- 1 lille håndfuld ramsløg - kan erstattes af 2 fed hvidløg, revet
-
Salt og peber
-
Olie
Sådan gør du
- Steg løgene blanke i en smule olie.
- Tilsæt piskefløde, vand og gorgonzola og lad saucen koge ind i ca. 20 min.
- Tilsæt citron og smag saucen til med salt og peber, og lad den simre mens pastaen koges.
- Vend ramsløgene i saucen til aller sidst, så de bevarer den flotte farve.
- Hæld vandet fra pastaen, og vend det straks i saucen.
- Server pastaen med friskkværnet peber.

