Pasta gorgonzola - Opskrift på pasta i cremet gorgonzolasauce

Pasta med gorgonzola og ramsløg

Pasta vendt i en lækker cremet gorgonzolasauce med friske ramsløg, – simpel og virkelig lækker pastaret.
Denne pasta er super nem at lave og kræver ganske få ingredienser. Server den alene eller som tilbehør til en god bøf, kylling eller lignende.

Pasta med gorgonzola og ramsløg

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 45 min.

Opskrift på pasta vendt i lækker cremet gorgonzolasauce

Ingredienser

  • 500 g pasta
  • 200 g gorgonzola
  • 1/2 l piskefløde
  • 2 1/2 dl vand (eller boullion)
  • 1 løg, finthakket
  • 1/2 citron, saften heraf
  • 1 lille håndfuld ramsløg, - kan erstattes af 2 fed hvidløg
  • Salt og peber
  • Olie

Fremgangsmåde

1

Steg løgene blanke i en smule olie.

2

Tilsæt piskefløde, vand og gorgonzola og lad saucen koge ind i ca. 20 min.

3

Tilsæt citron og smag saucen til med salt og peber, og lad den simre mens pastaen koges.

4

Vend ramsløgene i saucen til aller sidst, så de bevarer den flotte farve.

5

Hæld vandet fra pastaen, og vend det straks i saucen.

6

Server pastaen med friskkværnet peber.

Pasta gorgonzola - Opskrift på pasta i cremet gorgonzolasauce
Pasta vendt i cremet gorgonzola med friske ramsløg.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*