Pasta med gorgonzola og ramsløg
Opskrift på pasta vendt i lækker cremet gorgonzolasauce

Pasta vendt i en lækker cremet gorgonzolasauce med friske ramsløg, – simpel og virkelig lækker pastaret.
Denne pasta er super nem at lave og kræver ganske få ingredienser. Server den alene eller som tilbehør til en god bøf, kylling eller lignende.

Pasta med gorgonzola og ramsløg
Opskrift på pasta vendt i lækker cremet gorgonzolasauce
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 500 g
pasta
- 200 g
gorgonzola
- 1/2 l
piskefløde
- 2 1/2 dl
vand (eller boullion)
- 1
løg, finthakket
- 1/2
citron, saften heraf
- 1 lille håndfuld ramsløg – kan erstattes af 2 fed hvidløg, revet
-
Salt og peber
-
Olie
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Steg løgene blanke i en smule olie.
- Tilsæt piskefløde, vand og gorgonzola og lad saucen koge ind i ca. 20 min.
- Tilsæt citron og smag saucen til med salt og peber, og lad den simre mens pastaen koges.
- Vend ramsløgene i saucen til aller sidst, så de bevarer den flotte farve.
- Hæld vandet fra pastaen, og vend det straks i saucen.
- Server pastaen med friskkværnet peber.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.


I denne ret…..løg dur ikke..
Synes ofte l ø g bliver brugt forkert, for meget i – ‘ danske retter’…..
Så køg skal ikke bare steges…..måske tilberedes … anderledes…
Hejsa
Uhh, altså jeg synes jo de giver en skøn smag til retten, så jeg ville ikke undlade dem 🙂
Men det er smag og behag, – og du kan sagtens undlade dem 🙂
Dbh Dianna
Dejlig og enkel ret. Og da jeg har ramsløg i haven er det oplagt at bruge dem.
Jeg synes punkt 5. er uklart.
“Hæld vandet fra pastaen, og vend det straks i saucen. ”
Vend pastavandet i saucen? Og i så fald, hvor meget pastavand skal man bruge?
Eller vend pastaen i saucen?
Hej Christian
Det er pastaen der skal vendes i saucen – ikke vandet der hældes fra:)
Dbh Dianna