Nem og cremet pasta med stegte svampe, chorizo og fløde.
Ret Frokost, Hovedret
Køkken Italiensk
Nøgleord Nem pasta, Pasta
Samlet tid 20 minutterminutter
Servings 4personer
Calories 742kcal
Ingredienser
250gchampignon, skåret i skiver
25gsmør
180gchorizo, skåret i små tern
1skalotteløg, finthakket
4fedhvidløg, revet eller presset
400gpasta
1 1/2dlhvidvin
2dlfløde eller creme fine
1håndfuldpersille, finthakket
Pastavand
Olie
Salt og friskkværnet peber
Til servering
Revet parmesan
Sådan gør du
Varm en pande op med en sjat olie og steg svampene gyldne.
Tilsæt smørret og lad det smelte, og tilsæt derefter chorizo, løg og hvidløg. Lad det stege videre i 4-5 minutter ved middel varme. Rør undervejs og krydr med friskkværnet peber og en smule salt.Sæt samtidig pastaen over og kog den al dente.
Hæld hvidvinen på panden og lad den koge godt ind, og tilsæt derefter fløde og en smule pastavand.
Rør persillen i retten og smag til med salt og friskkværnet peber, og vend derefter pastaen med saucen.
Lad den samle sit et par minutter inden retten serveres med masser af parmesan på toppen.