Påske is - Is med påskeæg og citron uden ismaskine

Påske is – Is med påskeæg og citron uden ismaskine

Påske is - Is med påskeæg og citron uden ismaskine
Opskrift på nem påskeis - Nem is uden ismaskine med påskeæg, skum og citron.
Påske is - Is med påskeæg og citron uden ismaskine

Forkæl dig selv med den lækreste påskeis, der kombinerer alt det bedste fra påsken i én skøn dessert. Denne is er cremet, sød og med en frisk syrlighed, der giver den perfekte balance mellem det friske og det søde.
Den laves uden ismaskine, så alle kan være med. Isbasen røres piskes hurtigt sammen af fløde og kondenseret mælk, og så tilsættes knuste påskeæg, blødt påskeskum og et tvist af citronsaft og -skal, der virkelig sætter prikken over i’et.
Nyd isen i en vaffel, en skål eller som tilbehør til en lækker citronkage. Uanset hvordan du serverer den, er det den perfekte dessert til påskens hyggelige stunder.

Tips til opskriften

Servering: Perfekt i en skål, en sprød vaffel eller som tilbehør til en skøn citronkage.
Smagsbalance: Citronsaften og -skallen giver en frisk kontrast til det søde og gør isen endnu mere lækker.
Variation: Brug dine yndlingspåskeæg og skumfiduser for et personligt touch.

Påske is - Is med påskeæg og citron uden ismaskine

Påske is – Is med påskeæg og citron uden ismaskine

Opskrift på nem påskeis – Nem is uden ismaskine med påskeæg, skum og citron.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 1 stemme
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Nøgleord: Hjemmelavet is, Is, Is uden ismaskine, Nem påskedessert, Påske, Påske dessert
Samlet tid: 4 timer
Ændre antal8 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1/2 l piskefløde
  • 1 ds kondenseret mælk á ca. 400 g
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 citron, fintrevet skal heraf
  • 3 spsk citronsaft
  • 170 g blandede påskeæg
  • 70 g påskeskum

Instructions

  • Hak påskeæggene groft, og klip påskeskum ud i mindre stykker.
  • Hæld piskefløde, kondenseret mælk og vaniljesukker i en skål, og pisk det til cremen tykner. Cremen skal være så tyk, at den kan holde påskeæg og skum, uden de falder til bunden.
  • Tilsæt citronskal og citronsaft og vend det samme med cremen.
  • Vend påskeæg og skum i iscremen – gem evt. lidt til toppen.
  • Hæld iscremen i en form, og top evt. med en smule påskeæg.
  • Dæk isen til og sæt den i fryseren i ca. 4 timer. Tag påskeisen ud af fryseren 10-15 minutter før den skal serveres.
Påske is - Is med påskeæg og citron uden ismaskine
Påske is – Is med påskeæg og citron uden ismaskine

Kommentarer

  1. Anonym

    5 stars
    Vildt lækker påske is og så nem at lave. Mums!!

5 from 1 vote

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)