Påske is - Is med påskeæg og citron uden ismaskine
Opskrift på nem påskeis - Nem is uden ismaskine med påskeæg, skum og citron.
Ret Dessert
Køkken Dansk
Nøgleord Hjemmelavet is, Is, Is uden ismaskine, Nem påskedessert, Påske, Påske dessert
Samlet tid 4 timertimer
Servings 8personer
Calories 356kcal
Ingredienser
1/2lpiskefløde
1dskondenseret mælk á ca. 400 g
2tskvaniljesukker
1citron, fintrevet skal heraf
3spsk citronsaft
170gblandede påskeæg
70gpåskeskum
Sådan gør du
Hak påskeæggene groft, og klip påskeskum ud i mindre stykker.
Hæld piskefløde, kondenseret mælk og vaniljesukker i en skål, og pisk det til cremen tykner. Cremen skal være så tyk, at den kan holde påskeæg og skum, uden de falder til bunden.
Tilsæt citronskal og citronsaft og vend det samme med cremen.
Vend påskeæg og skum i iscremen - gem evt. lidt til toppen.
Hæld iscremen i en form, og top evt. med en smule påskeæg.
Dæk isen til og sæt den i fryseren i ca. 4 timer. Tag påskeisen ud af fryseren 10-15 minutter før den skal serveres.