Orientalsk risret - Opskrift på risret med kylling og grøntsager

Orientalsk risret med grøntsager og hakket kylling

Orientalsk risret med grøntsager og hakket kylling
Opskrift på nem og lækker risret med masser af grøntsager og hakket kyllingekød.
Orientalsk risret - Opskrift på risret med kylling og grøntsager

Nem og lækker risret fyldt med grøntsager og hakket kylling, – let krydret så hele familien kan være med.
Vi elsker risretter herhjemme, og denne smager bare super dejligt. Den er mildt krydret med karry, – og så er den ellers fyldt både spidskål, peberfrugter, løg og ærter.
Jeg koger gerne risene i en gryde med bouillon og karry, – så får de en flot gul farve og dejlig smag. Skulle du ligge inde med en rest ris fra dagen før kan du sagtens bruge disse, – risene skal nemlig være tilberedt når de tilsætte, så det er en super måde at bruge resterne på.

Orientalsk risret - Opskrift på risret med kylling og grøntsager

Orientalsk risret med grøntsager og hakket kylling

Opskrift på nem og lækker risret med masser af grøntsager og hakket kyllingekød.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

Ris

  • 2 dl

    paraboloid ris

  • 6 dl

    kyllinge bouillon

  • 1 1/2 spsk

    karry

  • 1 spsk

    gurkemeje

Retten

  • 600 g

    hakket kyllin

  • 1

    løg, finthakket

  • 3 fed

    hvidløg, revet eller presset

  • 2

    forårsløg, fintsnittet

  • 1

    rød peberfrugt, skåret i små tern

  • 1

    grøn peberfrugt, skåret i små tern

  • 1/2

    spidskål, fintsnittet

  • 1 1/2 dl

    ærter, optøede

  • 3 tsk

    karry

  • 1 1/2 spsk

    soya

  • Salt og peber

  • Olie

  • Evt. finthakket persille samt toppene af forårsløg til toppen

Sådan gør du

Ris

  • Varm kyllinge bouillonen i en stor gryde og tilsæt karry og gurkemeje.
  • Kog risene heri, som anvist på pakken. Dræn dem derefter for væde og skyld dem i rindende koldt vand og lad dem dræne i en sigte.

Retten

  • Varm lidt olie i en grydeog svits løg og hvidløg ved middel varme til løgene er klaret.
  • Tilsæt kyllingekødet og brun det godt af, krydr med lidt salt og peber.
  • Tilsæt karry og lad den varme igennem et par minutter, under omrøring.
  • Tilsæt peberfrugt og forårsløg og steg med i 5 min.
  • Vend til sidst kål, ærter og ris i retten og varm igennem til kålen falder let sammen og retten er gennem varm.
  • Tilsæt soya og smag til med salt og peber.
  • Server retten toppet med masser af friskhakket persille og toppene af forårsløgene.
Orientalsk risret - Opskrift på risret med kylling og grøntsager
Orientalsk risret – Opskrift på risret med kylling og grøntsager
Orientalsk risret - Opskrift på risret med kylling og grøntsager
Orientalsk risret – Opskrift på risret med kylling og grøntsager
Orientalsk risret - Opskrift på risret med kylling og grøntsager
Orientalsk risret – Opskrift på risret med kylling og grøntsager
Orientalsk risret - Opskrift på risret med kylling og grøntsager
Orientalsk risret – Opskrift på risret med kylling og grøntsager
Orientalsk risret - Opskrift på risret med kylling og grøntsager
Orientalsk risret – Opskrift på risret med kylling og grøntsager

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*