One pot vegetarisk lasagnette - Fyldt med grøntsager og linser

One pot vegetarisk lasagnette

One pot vegetarisk lasagnette
Opkrift på nem og smagfuld one pot pande lasagnette fyldt med grøntsager og linser.
One pot vegetarisk lasagnette - Fyldt med grøntsager og linser

Denne one pot vegetariske pande-lasagnette er den ultimative hverdagsret fyldt med masser af grøntsager og smag.
Retten er lavet med squash, aubergine, gulerødder og bladselleri, samt røde linser, der jævner saucen og giver en dejlig cremet konsistens. Linserne bidrager også med masser af fylde, så retten både mætter føles dejlig voluminøs.
Pastaen vendes i den lækre, krydrede tomatsauce, hvor den tilberedes direkte sammen med de øvrige ingredienser, så alle smagene for alvor kan trænge ind i pastaen.
Inden servering gratineres retten med mozzarella i ovnen, så du får en smeltende og boblende ostetop.

Tip! Du kan godt bruge tørret pasta, hvis du ikke har frisk pasta ved hånden – husk blot, at tørret pasta kræver længere tilberedningstid, og du skal samtidig tilsætte ekstra bouillon undervejs.

One pot vegetarisk lasagnette - Fyldt med grøntsager og linser

One pot vegetarisk lasagnette

Opkrift på nem og smagfuld one pot pande lasagnette fyldt med grøntsager og linser.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Keyword: Lasagnette, Nem pasta, One pot, Vegetar
Samlet tid: 1 time 15 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1 stort løg, finthakket
  • 3 fed hvidløg, revet eller pressset
  • 200 g svampe, blendet eller finthakket
  • 200 g squash, i bitte små tern
  • 200 g aubergine, i bitte små tern
  • 2 stilke bladselleri, i bitte små tern
  • 100 g gulerødder, i bitte små tern
  • 4 spsk tomatkoncentrat
  • 1 tsk basilikum
  • 1 tsk oregano
  • 1/2 tsk timian
  • 1/2 tsk rosmarin
  • 1 ds hakkede tomater
  • 6 dl grøntsagsbouillon
  • 100 g røde linser
  • 50 g parmesan
  • 220 g friske lasagneplader
  • 1 frisk mozzarella
  • Olie
  • Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Var en god sjat olie på en pande, og steg løgene til de er klare.
  • Tilsæt svampe og auberginen, og steg det godt af i 5 minutters tid.
  • Tilsæt gulerødder, bladselleri, squash, hvidløg og krydderier. Vend det godt sammen og steg videre i 5 minutter.
  • Varm tomatkoncentraten med et minuts tid, og hæld derefter linser, hakkede tomater og bouillonen ved.
  • Rør det godt sammen, læg låg på og lad det simre i ca. 25-30 minutter – eller til linser og grøntsagerne er møre.
  • Rør parmesanen i til den smelter og smag til med salt og friskkværnet peber.
  • Klip lasagnepladerne i mindre stykker og vend dem godt rundt i saucen. Er saucen for tæt, kan du tilsætte lidt mere bouillon.
    Læg låg på og lad dem tilberede i ca. 5 minutter – eller til pladerne er møre.
  • Skub fyldet rundt i panden, så pladerne er godt fordelt, og fordel mozzarellaen på toppen.
  • Gratiner retten i en forvarmet ovn ved 220 grader, almindelig varme, i ca. 8-10 minutter.
    Du kan også blot lægge låg på, og lade den stå over blus – til osten smelter.
  • Top evt. med lidt grønt inden servering.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)