Nuggets i Airfryer med tatarsauce - Airfryer opskrifter

Nuggets i Airfryer med tatarsauce

Nuggets i Airfryer med tatarsauce
Opskrift på lækre sprøde nuggets i Airfryer med hjemmelavet tatarsauce.
Nuggets i Airfryer med tatarsauce - Airfryer opskrifter

Lækre sprøde nuggets med hjemmelavet tatarsauce.
Sprød og crispy kylling i Airfryer, – drøn nemt og simpelthen så lækkert.
Nuggets tilberedt i Airfryer er en sundere måde at få sprøde nuggets på, end at smide dem en tur i frituren. De har masser af smag, sprødhed og lækker saftig kylling.
Du kan sagtens undlade parmesanen i paneringen, – men kan du lide parmesan, så prøv det, det giver en drøn god smag.
Server dem med en portion pommes, en lækker sprød og frisk salat eller lignende.

Cosori Rabatkode – Få 15% med koden GM15

Annonce – Samarbejde med cosori.dk

Vil du tilberede kyllingene i ovn eller på panden, – så læs fremgangsmåden i introteksten her – klik her.

Sprød kylling med tatarsauce, – wow altså, det smager jo fantastisk.
Tatarsaucen har en remoulade lignende konsistente, – en skøn volumen og dejlig smag.
Du kan, hvis du ønsker en mere kalorielet version, skifte 1 – 1 1/2 dl mayonnaise ud med creme fraiche. Det gør jeg gerne selv når jeg serverer den som dip. Ryger min tatarsauce derimod i en burger, så laver jeg den på ren mayonnaise.

Nuggets i Airfryer med tatarsauce - Airfryer opskrifter

Nuggets i Airfryer med tatarsauce

Opskrift på lækre sprøde nuggets i Airfryer med hjemmelavet tatarsauce.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 12 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk
Keyword: Airfryer, Airfryer opskrifter, airfryer tilberedning, Nuggets
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

Nuggets i Airfryer

  • 600 g kyllingeinderfilet
  • 1 æg
  • 2 spsk olie
  • 1/2 tsk løgpulver
  • 1/2 tsk hvidløgspulver
  • 1/2 tsk sød paprika
  • Salt og peber
  • 2 1/2 dl panko rasp
  • 50 g parmesan, fintrevet (kan undlades)
  • Fedt spray

Tatarsauce

  • 2 1/2 dl mayonnaise
  • 4-5 friske krydderurter, – jeg bruger dild, purløg og persille
  • 2 syltede drueagurker, finthakket (lidt over 1/2 dl)
  • 1 spsk kapers, finthakket
  • 1-2 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1/2 tsk løgpulver
  • Salt og peber

Sådan gør du

Hjemmelavet tatarsauce

  • Bland alle ingredienserne til tatarsaucen, og smag til med salt og peber.
    *Ønsker du en mere let version af tatarsauce, kan du sagtens erstatte 1 dl mayonnaise med 1 dl creme fraiche. Det gør den mindre fed, og tilfører mere syre.
  • Opbevar tatarsaucen på køl til den skal serveres.

Nuggets i Airfryer

  • Bland panko rasp og parmesan og sæt det til side.
  • Pisk æg, olie og krydderierne godt sammen, og krydr med salt og peber.
  • Vend kyllingen grundigt i æggeblandingen, og vend derefter stykkerne i raspblandingen. 
  • Placer kyllingen i airfryeren, i et enkelt lag, og spray toppen med sprayfedt.
  • Tilbered dem i ca. 12 minutter ved 200 grader, – Airfryer program.
    *Kig til stykkerne efter 6-8 minutter, – i nogle Airfryers skal stykkerne vendes for at blive sprøde på begge sider. Husk at sprøjte den nye side med fedtspray, hvis stykkerne vendes.
  • Krydr kyllingen med en smule salt efter tilberedning, og server dem med tatarsaucen.
Nuggets i Airfryer med tatarsauce - Airfryer opskrifter
Nuggets i Airfryer med tatarsauce – Airfryer opskrifter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)