
Lækre sprøde nuggets med hjemmelavet tatarsauce.
Sprød og crispy kylling i Airfryer, – drøn nemt og simpelthen så lækkert.
Nuggets tilberedt i Airfryer er en sundere måde at få sprøde nuggets på, end at smide dem en tur i frituren. De har masser af smag, sprødhed og lækker saftig kylling.
Du kan sagtens undlade parmesanen i paneringen, – men kan du lide parmesan, så prøv det, det giver en drøn god smag.
Server dem med en portion pommes, en lækker sprød og frisk salat eller lignende.
Cosori Rabatkode – Få 15% med koden GM15
Annonce – Samarbejde med cosori.dk
Vil du tilberede kyllingene i ovn eller på panden, – så læs fremgangsmåden i introteksten her – klik her.
Sprød kylling med tatarsauce, – wow altså, det smager jo fantastisk.
Tatarsaucen har en remoulade lignende konsistente, – en skøn volumen og dejlig smag.
Du kan, hvis du ønsker en mere kalorielet version, skifte 1 – 1 1/2 dl mayonnaise ud med creme fraiche. Det gør jeg gerne selv når jeg serverer den som dip. Ryger min tatarsauce derimod i en burger, så laver jeg den på ren mayonnaise.

Nuggets i Airfryer med tatarsauce
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Nuggets i Airfryer
- 600 g kyllingeinderfilet
- 1 æg
- 2 spsk olie
- 1/2 tsk løgpulver
- 1/2 tsk hvidløgspulver
- 1/2 tsk sød paprika
- Salt og peber
- 2 1/2 dl panko rasp
- 50 g parmesan, fintrevet (kan undlades)
- Fedt spray
Tatarsauce
- 2 1/2 dl mayonnaise
- 4-5 friske krydderurter, – jeg bruger dild, purløg og persille
- 2 syltede drueagurker, finthakket (lidt over 1/2 dl)
- 1 spsk kapers, finthakket
- 1-2 spsk friskpresset citronsaft
- 1 tsk dijonsennep
- 1/2 tsk løgpulver
- Salt og peber
Sådan gør du
Hjemmelavet tatarsauce
- Bland alle ingredienserne til tatarsaucen, og smag til med salt og peber.*Ønsker du en mere let version af tatarsauce, kan du sagtens erstatte 1 dl mayonnaise med 1 dl creme fraiche. Det gør den mindre fed, og tilfører mere syre.
- Opbevar tatarsaucen på køl til den skal serveres.
Nuggets i Airfryer
- Bland panko rasp og parmesan og sæt det til side.
- Pisk æg, olie og krydderierne godt sammen, og krydr med salt og peber.
- Vend kyllingen grundigt i æggeblandingen, og vend derefter stykkerne i raspblandingen.
- Placer kyllingen i airfryeren, i et enkelt lag, og spray toppen med sprayfedt.
- Tilbered dem i ca. 12 minutter ved 200 grader, – Airfryer program.*Kig til stykkerne efter 6-8 minutter, – i nogle Airfryers skal stykkerne vendes for at blive sprøde på begge sider. Husk at sprøjte den nye side med fedtspray, hvis stykkerne vendes.
- Krydr kyllingen med en smule salt efter tilberedning, og server dem med tatarsaucen.
