Nuggets i Airfryer med tatarsauce - Airfryer opskrifter

Nuggets i Airfryer med tatarsauce

Nuggets i Airfryer med tatarsauce
Opskrift på lækre sprøde nuggets i Airfryer med hjemmelavet tatarsauce.
Nuggets i Airfryer med tatarsauce - Airfryer opskrifter

Lækre sprøde nuggets med hjemmelavet tatarsauce.
Sprød og crispy kylling i Airfryer, – drøn nemt og simpelthen så lækkert.
Nuggets tilberedt i Airfryer er en sundere måde at få sprøde nuggets på, end at smide dem en tur i frituren. De har masser af smag, sprødhed og lækker saftig kylling.
Du kan sagtens undlade parmesanen i paneringen, – men kan du lide parmesan, så prøv det, det giver en drøn god smag.
Server dem med en portion pommes, en lækker sprød og frisk salat eller lignende.
Vil du tilberede kyllingene i ovn eller på panden, – så læs fremgangsmåden i introteksten her – klik her.

Sprød kylling med tatarsauce, – wow altså, det smager jo fantastisk.
Tatarsaucen har en remoulade lignende konsistente, – en skøn volumen og dejlig smag.
Du kan, hvis du ønsker en mere kalorielet version, skifte 1 – 1 1/2 dl mayonnaise ud med creme fraiche. Det gør jeg gerne selv når jeg serverer den som dip. Ryger min tatarsauce derimod i en burger, så laver jeg den på ren mayonnaise.

Nuggets i Airfryer med tatarsauce - Airfryer opskrifter

Nuggets i Airfryer med tatarsauce

Opskrift på lækre sprøde nuggets i Airfryer med hjemmelavet tatarsauce.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 14 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk
Keyword: Airfryer, Airfryer opskrifter, airfryer tilberedning, Nuggets
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

Nuggets i Airfryer

  • 600 g kyllingeinderfilet
  • 1 æg
  • 2 spsk olie
  • 1/2 tsk løgpulver
  • 1/2 tsk hvidløgspulver
  • 1/2 tsk sød paprika
  • Salt og peber
  • 2 1/2 dl panko rasp
  • 50 g parmesan, fintrevet (kan undlades)
  • Fedt spray

Tatarsauce

  • 2 1/2 dl mayonnaise
  • 4-5 spsk friske krydderurter, – jeg bruger dild, purløg og persille
  • 2 syltede drueagurker, finthakket (lidt over 1/2 dl)
  • 1 spsk kapers, finthakket
  • 1-2 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1/2 tsk løgpulver
  • Salt og peber

Sådan gør du

Hjemmelavet tatarsauce

  • Bland alle ingredienserne til tatarsaucen, og smag til med salt og peber.
    *Ønsker du en mere let version af tatarsauce, kan du sagtens erstatte 1 dl mayonnaise med 1 dl creme fraiche. Det gør den mindre fed, og tilfører mere syre.
  • Opbevar tatarsaucen på køl til den skal serveres.

Nuggets i Airfryer

  • Bland panko rasp og parmesan og sæt det til side.
  • Pisk æg, olie og krydderierne godt sammen, og krydr med salt og peber.
  • Vend kyllingen grundigt i æggeblandingen, og vend derefter stykkerne i raspblandingen. 
  • Placer kyllingen i airfryeren, i et enkelt lag, og spray toppen med sprayfedt.
  • Tilbered dem i ca. 12 minutter ved 200 grader, – Airfryer program.
    *Kig til stykkerne efter 6-8 minutter, – i nogle Airfryers skal stykkerne vendes for at blive sprøde på begge sider. Husk at sprøjte den nye side med fedtspray, hvis stykkerne vendes.
  • Krydr kyllingen med en smule salt efter tilberedning, og server dem med tatarsaucen.
Nuggets i Airfryer med tatarsauce - Airfryer opskrifter
Nuggets i Airfryer med tatarsauce – Airfryer opskrifter

Kommentarer

  1. Anonym

    5 stars
    Virkelig lækker ret. Den kan anbefales.

  2. Liselotte

    5 stars
    Kan de laves på forhånd og lunes ved servering?

  3. Lisbeth Poulsen

    Bruger du de små kapers fra glas?

  4. Kan man lave dem i ovn ?

  5. Anita Povlsdatter Aasvang

    Ser så lækkert ud, men har jun en ovn – går det ?
    Tak for dine super gode opskrifter
    Mvh
    Anita

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)