Madpandekager - Opskrift på asiatiske inspireret warp

Wrap med asiatisk inspireret fyld

Madpandekager med asiatisk inspireret fyld
Opskrift på de lækreste madpandekager med asiatisk inspireret fyld
Madpandekager - Opskrift på asiatiske inspireret warp

Fantastiske madpandekager med fyld af oksekød og grøntsager.
De er perfekte hvis du har lidt rester i køleskabet, hvad end det er grøntsager eller kød. Fyldet kan varieres i det uendelige, både kød og grønt.
Vi havde lidt lækker bøf, spidskål og avocado der skulle bruges, – og deraf kom denne lækre asiatisk inspirerede pandekage.
Det er super nemt at lave, og fantastisk til både frokost og aften.
Husk at du kan udskifte boghvede mel med almindelig hvedemel, vi synes dog det gør dem lidt luftigere og giver en lækker smag.

Madpandekager - Opskrift på asiatiske inspireret warp

Madpandekager med asiatisk inspireret fyld

Opskrift på de lækreste madpandekager med asiatisk inspireret fyld
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

Pandekager

  • 2

    æg

  • 3 dl

    mælk

  • 1/2 tsk

    salt

  • 100 g

    boghvede (kan erstattes af almindelig hvedemel)

  • 80 g

    hvedemel

  • Smør til stegning, - gerne klaret

Fyld

  • 600 g

    oksekød i strimler, - det kan være kød rester, bøf der skæres i skiver eller lignende

  • Soya og miso sauce til at marinere kødet i

  • 1 skiver avocado, skåret i
  • 1/2

    spidskål, meget fint snittet

  • Lime

  • Frisk chili, fintsnittet

  • Salt og peber

  • Olivenolie til stegning

  • Evt. Lidt sesam

Sådan gør du

Pandekager

  • Pisk alle ingredienserne godt sammen, - sørg for der ingen klumper er.
  • Smelt lidt smør på en pande og steg pandekagerne til de er flotte gyldne på begge sider.

Fyld

  • Mariener kødet i lidt soya og miso og steg det i olivenolie på en varm pande. Tilsæt evt. lidt sesam, - det giver en skøn smag.
  • Smag kødet til med salt og peber.
  • Server pandekagen med fyld af fintsnittet spidskål, et par skiver avocado, kødet og frisk chili. Dryp gerne lidt af marinaden fra panden over fyldet samt lidt frisk lime saft.

Noter

Top gerne pandekagen med friske ærteskud, smagen er fantastisk og passer perfekt til denne ret.
Pandekagen er her serveret på en keramik tallerken fra Würtz.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)