Lun squashsalat - Opskrift på lun squashspaghetti med parmesan

Lun squashsalat med hvidløg og parmesan

Nem og super lækker squashsalat med hvidløg, citron og parmesan. Salaten kan laves på ingen tid, og så smager den fantastisk. Brug den som tilbehør til forskellige grill retter, til vegetarfrikadeller eller med en god bolognese over.
Jeg vil klart anbefale at investere i en spiralizer, – du kan lave din squashspaghetti på ingen tid, – og de bliver så fine og lækre, og minder fantastisk meget om rigtig pasta.

Lun squashsalat med hvidløg og parmesan

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 15 min.

Opskrift på nem og lækker squashsalat med hvidløg, citron og parmesan.
Denne portion er tilbehørsstørrelse.

Ingredienser

  • 2-3 squash
  • 3/4 dl olivenolie
  • 1 fed hvidløg, fintrevet eller presset
  • 1/2 citron, fintrevet skal og saften heraf
  • 1 håndfuld persille, finthakket
  • 40 g parmesan, fintrevet
  • Salt og peber
  • Lidt parmesan og persille til toppen

Fremgangsmåde

1

Skær squashen ud i spaghetti strimler, - det gøres nemmest med en spiralizer der er produceret til formålet, men kan også klares med en kartoffelskræller og derefter snitte dem i tynde strimler med en kniv.

2

Varm olien på en pande ved middel varme, og svits hvidløg og citronskal af et par minutter.

3

Tilsæt persille, salt og peber samt citronsaft, og varm det hurtigt op.

4

Hæld squashspaghetti og parmesan over og vend det godt og hurtigt i olien, og sluk for blusset. Squashen må ikke falde sammen, den skal stadig være lækker frisk og sprød.

5

Server den lune squashsalat med et drys revet parmesan og persille.

Lun squashsalat - Opskrift på lun squashspaghetti med parmesan
Lun squashsalat – Opskrift på lun squashspaghetti med parmesan.
Lun squashsalat - Opskrift på lun squashspaghetti med parmesan
Lun squashsalat – Opskrift på lun squashspaghetti med parmesan

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*