Nem og super lækker squashsalat med hvidløg, citron og parmesan. Salaten kan laves på ingen tid, og så smager den fantastisk. Brug den som tilbehør til forskellige grill retter, til vegetarfrikadeller eller med en god bolognese over.
Jeg vil klart anbefale at investere i en spiralizer, – du kan lave din squashspaghetti på ingen tid, – og de bliver så fine og lækre, og minder fantastisk meget om rigtig pasta.
Lun squashsalat med hvidløg og parmesan
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 3 squash
- 3/4 dl
olivenolie
- 1 fed
hvidløg, fintrevet eller presset
- 1/2
citron, fintrevet skal og saften heraf
- 1 håndfuld
persille, finthakket
- 40 g
parmesan, fintrevet
-
Salt og peber
-
Lidt parmesan og persille til toppen
Sådan gør du
- Skær squashen ud i spaghetti strimler, - det gøres nemmest med en spiralizer der er produceret til formålet, men kan også klares med en kartoffelskræller og derefter snitte dem i tynde strimler med en kniv.
- Varm olien på en pande ved middel varme, og svits hvidløg og citronskal af et par minutter.
- Tilsæt persille, salt og peber samt citronsaft, og varm det hurtigt op.
- Hæld squashspaghetti og parmesan over og vend det godt og hurtigt i olien, og sluk for blusset. Squashen må ikke falde sammen, den skal stadig være lækker frisk og sprød.
- Server den lune squashsalat med et drys revet parmesan og persille.