Opskrift på nem og lækker squashsalat med hvidløg, citron og parmesan.
Denne portion er tilbehørsstørrelse.
Samlet tid 15 minutterminutter
Servings 4Personer
Author Dianna
Ingredienser
3squash
3/4dl
olivenolie
1fed
hvidløg, fintrevet eller presset
1/2
citron, fintrevet skal og saften heraf
1håndfuld
persille, finthakket
40g
parmesan, fintrevet
Salt og peber
Lidt parmesan og persille til toppen
Sådan gør du
Skær squashen ud i spaghetti strimler, - det gøres nemmest med en spiralizer der er produceret til formålet, men kan også klares med en kartoffelskræller og derefter snitte dem i tynde strimler med en kniv.
Varm olien på en pande ved middel varme, og svits hvidløg og citronskal af et par minutter.
Tilsæt persille, salt og peber samt citronsaft, og varm det hurtigt op.
Hæld squashspaghetti og parmesan over og vend det godt og hurtigt i olien, og sluk for blusset. Squashen må ikke falde sammen, den skal stadig være lækker frisk og sprød.
Server den lune squashsalat med et drys revet parmesan og persille.